Blogitter

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

append delete ΜΠΑΚΑΛΗΣ

Ο αδελφός ενός φίλου μου είναι ομοφυλόφιλος. Είχε τις δικιές του παρέες, κυρίως ομοφυλόφιλους αλλά μερικές φορές ερχόταν και στη δική μας παρέα. Χρησιμοποιώ παρατατικό γιατί αυτά που περιγράφω έγιναν πριν αρκετά χρόνια. Είναι από αυτούς που φαίνονται λίγο ότι είναι αλλά χωρίς να μπορεί να είναι κανείς σίγουρος. Δεν το διαφήμιζε αλλά δεν το έκρυβε κιόλας. Κατά τα άλλα ήταν καλό παιδί και δεν ενοχλούσε κανένα.

Οι ομοφυλόφιλοι έχουν τη δική τους κοινότητα που είναι σαν ένα μικρό χωριό. Κάποια φορά που είχε βγει μαζί μας, ήταν σε καλή διάθεση και μας αποκάλυψε ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν ήταν μόνο σχεδιαστές και κομμωτές αλλά και τραγουδιστές, ηθοποιοί, επιχειρηματίες, διευθυντές, βουλευτές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, αθλητές, δικηγόροι, γιατροί κλπ. Όλοι ήταν επώνυμοι και με σημαντική αναγνωρισιμότητα. Για τους περισσότερους δεν βρεθήκαμε προ μεγάλης έκπληξης αλλά για μερικούς στη κυριολεξία «πέσαμε από τα σύννεφα».

Είναι δικαίωμα καθενός να κάνει ότι θέλει. Είναι επίσης δικαίωμα του να μην το αποκαλύψει. Πάντως εγώ παραδέχομαι αυτούς που βγαίνουν ανοικτά. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις όπως στη περίπτωση πολιτικών και μεγαλοδημοσιογράφων. Οι πολιτικοί κυβερνούν και οι δημοσιογράφοι, ιδιαίτερα όσοι εμφανίζονται στη τηλεόραση, διαμορφώνουν τη κοινή γνώμη και επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Εάν είναι ομοφυλόφιλοι και δεν το έχουν αποκαλύψει, μπορούν να πέσουν εύκολα θύμα εκβιασμών. Τον Βαλιανάτο, τον Ψινάκη και άλλους που έχουν βγει ανοιχτά δεν μπορεί να εκβιάσει κανείς. Τους χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα παρόλο που είναι δύο πρόσωπα που δεν έχουν σημαντικές θέσεις. Ο ένας είναι (ακόμη;) πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και ο άλλος δήμαρχος Μαραθώνα. Υπάρχουν όμως ομοφυλόφιλοι, σε θέση πολύ μεγαλύτερης ισχύος, που το κρατούν κρυφό.

Παλαιότερα κυκλοφορούσε πολύ μια φήμη για δύο μεγαλοδημοσιογράφους. Σύμφωνα με τη φήμη, η γυναίκα του ενός τους είχε «πιάσει στα πράσα». Και οι δύο φοράνε γυαλιά και έχουν εκπομπές αργά το βράδυ σε μεγάλα κανάλια. Ο ένας προέρχεται από το χώρο του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ και ο άλλος προέρχεται από το χώρο της ΝΔ. Ο αδελφός του φίλου μου το είχε επιβεβαιώσει. Τώρα, σίγουρα δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό. Απλώς στηρίχτηκε σε όσα ψιθυρίζονταν στη κοινότητα ομοφυλοφίλων. Γιατί δεν θέλουν να το αποκαλύψουν είναι δικό τους θέμα. Είναι όμως και δικό μας θέμα, των τηλεθεατών και πολιτών. Μπορεί ο οποιοσδήποτε να τους εκβιάζει. Η βγάζεις αυτούς στην εκπομπή σου και λες αυτά τα πράγματα η στα «βγάζω όλα στη φόρα».

Ο αδελφός του φίλου μου μου είχε πει και για γνωστούς πολιτικούς. Είναι από όλους τους χώρους και από τη συντηρητική παράταξη. Τίθεται και πάλι ζήτημα πολιτικών εκβιασμών. Επίσης νομίζω ότι οι ψηφοφόροι έχουν δικαίωμα να ξέρουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό αυτών που ψηφίζουν. Ίσως να μην επηρεάσει αυτή η αποκάλυψη τους ψηφοφόρους της κεντροαριστεράς και των καθαρά φιλελεύθερων κομμάτων. Όμως για ένα μεγάλος μέρος των συντηρητικών ψηφοφόρων της κεντροδεξιάς, ο σεξουαλικός προσανατολισμός του πολιτικού είναι σημαντικό χαρακτηριστικό για την επιλογή τους.

Επειδή οι πολιτικοί η οι μεγαλοδημοσιογράφοι δεν πρόκειται να κάνουν την αποκάλυψη ποτέ από μόνοι τους, νομίζω ότι πρέπει να το κάνουν άλλοι. Είναι λίγο-πολύ γνωστό, ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι, σε όσους ασχολούνται με τα πολιτικά. Είναι όμως και πολύ εύκολο να το μάθει κανείς. Αρκεί να ρωτήσει οποιονδήποτε ομοφυλόφιλο. Ίσως ψάξω να βρω τον αδελφό του φίλου μου για να με ενημερώσει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Έχω να τους δω και τους δύο μερικά χρόνια. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναβρεθούμε.

http://3and7ten.blogspot.gr/2016/01/blog-post_68.html

Reply RSS

Reply

(Leave this as-is, it’s a trap!)

There is no need to “Register”. Just enter the same Name + Password of your choice every time.

Use Format Text to add links, quotes, bold, italic and more. You can also upload images or videos or archived web pages or multicontent or use any upload website.

Moderators: Blogitter Team

  1. Home
  2. » Gossip

ABOUT :: BLOGITTER NEWS :: FEEDBACK :: MULTILINGUAL :: FORMAT TEXT :: RSS FEEDS :: REQUEST NEW CATEGORY :: REPORT ABUSE :: HELP :: TERMS OF USE :: CONTACT