Blogitter

Kαταγγελία: Η Υπηρεσία Σκύλων της ΕΛ.ΑΣ. διαλύεται!

append delete ANTI-KKE

Kαταγγελία: Η Υπηρεσία Σκύλων της ΕΛ.ΑΣ. διαλύεται!

https://www.katechaki.gr/epistoli-kataggelia-anagnosti-ypiresia-skylon-tis-el-as-dialyetai/

Αναδημοσιεύουμε επιστολή – καταγγελία αναγνώστη του Katechaki.gr, η οποία έφτασε το πρωί της Τετάρτης στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και αφορά την Ομάδα Σκύλων της Υπηρεσίας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Η αναδημοσίευση της επιστολής δεν συνιστά αποδοχή των θέσεων του συντάκτη.

Το κείμενο της επιστολής – καταγγελίας:

Γράφω αυτή την επιστολή, διότι δεν υπάρχει τρόπος να γίνει γνωστό στη Φυσική και Πολιτική Ηγεσία, ότι αρκετό καιρό, εδώ και κάποια χρόνια, αστυνομικοί που υπηρετούν στη Ομάδα Σκύλων της Υπηρεσίας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προσπαθούν να καταστρέψουν την Υπηρεσία αυτή που τόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ασφάλεια της κοινωνίας και του κράτους, απλά και μόνο επειδή καταστρέφοντάς την ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. Επιχειρούν δηλαδή να παραχωρήσουν αρμοδιότητες σε ιδιώτες που θα εκπαιδεύονται – πιστοποιούνται στην Υπηρεσία αυτή της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό τη σύναψη συμβολαίων με εταιρείες αεροδρομίων και λιμανιών.

Και εξηγώ αναλυτικά:

1. Αυτοί οι αστυνομικοί-αξιωματικοί, για πολλά χρόνια δεν επέτρεπαν την είσοδο στην Υπηρεσία νέων εκπαιδευτών σκύλων.

2. Μεσολάβησαν υπογείως και με προσωπικές γνωριμίες και συμφέροντα για την τροποποίηση Προεδρικών Διαταγμάτων, για να μπορέσουν αργότερα οι ίδιοι να δουλέψουν στον ιδιωτικό τομέα.

3. Κάποιοι αποχώρησαν από το Σώμα και δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα ήδη, ενώ κάποιοι που είναι ακόμη στο Τμήμα και στην Ομάδα Σκύλων παραμένουν, υπογράφοντας να μη συνταξιοδοτηθούν λόγω ορίου ηλικίας ή συμπλήρωσης ετών Υπηρεσίας, για να μπορούν να διευκολύνουν τους συνταξιούχους συναδέλφους τους που δουλεύουν έξω, με τη συνδρομή φυσικά και Αξιωματικών του εν λόγω Τμήματος.

4. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ανωτέρω αστυνομικοί και δεν μπορούν μέχρι στιγμής να βγάλουν λεφτά είναι το γεγονός ότι βρίσκεται σε ισχύ το Π.Δ. 500/89, που προβλέπει πως λειτουργεί η Ομάδα Σκύλων. Αυτό το Π.Δ. τους εμπόδισε να βγάλουν λεφτά υπογράφοντας συμβόλαια με το λιμάνι και τη Μαρινα της Μυκόνου και της Πάρου. Γιαυτό το λόγο και προσπαθούν την κατάργησή του. Θέλουν λοιπόν να δημιουργήσουν ένα νέο Π.Δ. το οποίο θα επιτρέπει σε ΙΔΙΩΤΗ να ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ από την Ελληνική Αστυνομία κάθε χρόνο, από ένα Εκπαιδευτικό Τμήμα που θα φτιάξουν, ώστε ο πιστοποιημένος ιδιώτης να νομιμοποιείται να παρέχει αποτελέσματα ερευνών ανίχνευσης εκρηκτικών. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί ότι μιλάμε για ακριβά συμβόλαια.

5. Γι’ αυτούς τους λόγους επιχειρούν να συγκεντρώσουν όλες τις εκπαιδεύσεις στην Αθήνα και δεν επιτρέπουν να εκπαιδεύονται συνοδοί σκύλων στην Υπηρεσία Εκρηκτικών που εδρεύει στη Βόρεια Ελλάδα, παρότι υπάρχουν αξιόλογοι εκπαιδευτές σκύλων και στο ανάλογο Τμήμα της Θεσσαλονίκης.

6. Έχουν αφαιρέσει τα εκρηκτικά εκπαίδευσης από τους συνοδούς σκύλων, με εσωτερική διαταγή, για να πλήξουν τις ικανότητές τους, για να τους υποβαθμίσουν, διότι χωρίς εκρηκτικά δεν μπορούν να εκπαιδεύσουν τα σκυλιά τους. Φυσικά χρησιμοποίησαν τη δικαιολογία ότι θα αγοράσουν καινούργια, αλλά έχουν περάσει δυο χρόνια, που οι συνοδοί σκύλων δεν έχουν εκρηκτικά να κάνουν εκπαίδευση τα περιπολίας τα διαθέτουν με τέτοιο τρόπο που δεν κάνουν συντηρητικές εκπαιδεύσεις.

7. Πριν ένα χρόνο με Διαταγή του Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων συστάθηκε Επιτροπή με σκοπό την τροποποίηση του Π.Δ. 500/89, που αποτελούνταν από Αξιωματικούς Εκπαιδευτές και Συνοδούς Σκύλων όλων των Ειδικοτήτων. Το Πόρισμα αυτής της Επιτροπής όχι μόνο δεν αξιοποιήθηκε αλλά αγνοείται και η τύχη του. Το ίδιο είχαν κάνει και από την Ομάδα Σκύλων της Θεσσαλονίκης.

8. Γιατί συστήνουν εκ νέου Επιτροπή με μέλη μόνο από την Αθήνα και όχι και από την Ομάδα Σκύλων Βορείου Ελλάδας; Γιατί τα μέλη της Επιτροπής άλλαξαν; Είναι απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη να παραχωρήσει αρμοδιότητες και ιδιότητες του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Ιδιώτες έναντι αμοιβής σε αυτούς;

9. Για τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε όλα τα παραπάνω (οι οποίοι είναι πέντε τον αριθμό) εκκρεμούν ποινικές και πειθαρχικές υποθέσεις που θάβονται και συγκαλύπτονται.

Η Υπηρεσία Σκύλων της Ελληνικής Αστυνομίας διαλύεται.

Το αίτημα παραμονής στην ενεργό Υπηρεσία για ένα επιπλέον έτος για αυτούς τους αστυνομικούς δεν πρέπει να εγκριθεί.

Πρέπει να προκηρυχθεί διαγωνισμός για Αξιωματικούς συνοδούς αστυνομικών σκύλων από τη ΣΑΕΑ, νέοι άνθρωποι έντιμοι και άφθαρτοι, να συντονίσουν την Υπηρεσία.

Να προκηρυχθεί διαγωνισμός για νέους εκπαιδευτές.

5-6 άνθρωποι οι ίδιοι για τα λεφτά ταλαιπωρούν και προβάλουν μια ολόκληρη υπηρεσία τόσα χρόνια και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια και τα βάζουν με τους αστυφύλακες όταν αυτοί δυσανασχετούν.

Η επιστολή σκοπό έχει να φέρει όλους μπροστά στην ευθύνη τους.

Κανείς δε δικαιούται να πει ότι δεν ήξερε όταν αυτοί θα έχουν πετύχει το σκοπό τους.

Reply RSS

Reply

(Leave this as-is, it’s a trap!)

There is no need to “Register”. Just enter the same Name + Password of your choice every time.

Use Format Text to add links, quotes, bold, italic and more. You can also upload images or videos or archived web pages or multicontent or use any upload website.

Moderators: Blogitter Team

  1. Home
  2. » Intelligence - Conspiracy

ABOUT :: BLOGITTER NEWS :: FEEDBACK :: MULTILINGUAL :: FORMAT TEXT :: RSS FEEDS :: REQUEST NEW CATEGORY :: REPORT ABUSE :: HELP :: TERMS OF USE :: CONTACT