Blogitter

ΑΚΕΦΑΛΗ ΕΛΛΑΣ

append delete Greek Chaos

ΑΚΕΦΑΛΗ ΕΛΛΑΣ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Μεταπολίτευση, ΤΕΛΟΣ.Λαός χωρίς ηγεσία...με έναν Πρωθυπουργό χωρίς ηθική νομιμοποίησησε ένα πολιτικό περιβάλλον "πτωχευμένο".Το ελληνικό Κοινοβούλιοσε απόλυτη κοινωνική "καραντίνα".Τώρα πλέον μπορούμε να μιλάμε για "βούρκο" τής δημοκρατίας και όχι για Ναό της...Αυτήν τη στιγμή η χώρα είναι ακυβέρνητη.

Είναι στην κυριολεξία "ακέφαλη".

Μέσα σε λίγες ημέρες "ακυρώθηκε" το σύνολο της δημοκρατικής λειτουργίας.

Το μεγαλειώδες "ΟΧΙ" τού ελληνικού λαού "αποκεφάλισε" την ελληνική κοινωνία, εφόσον η ηγεσία παραδόθηκε στο "ΝΑΙ" και ο λαός βρίσκεται "απέναντι".

"Τιμωροί" και "δωσίλογοι" ταυτίστηκαν και απομονώθηκαν από τον υπόλοιπο λαό.

Η κυβέρνηση "ξόδεψε" την κυβερνητική "εντολή" τού λαού και ο Πρωθυπουργός αγνόησε ένα διαπραγματευτικό "ΟΧΙ", το οποίο ο ίδιος ζήτησε.

Μετά από εσπευσμένες εκλογές, οι οποίες έγιναν για τη ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ...και ένα εσπευσμένο Δημοψήφισμα, το οποίο έγινε για την πορεία αυτής της ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ...καταλήξαμε στην απόλυτη τραγωδία.

...Ούτε σωστή διαπραγμάτευση έγινε ούτε εισακούστηκε η ΕΝΤΟΛΗ του λαού.

Η εξουσία βρίσκεται στα χέρια ενός Πρωθυπουργού χωρίς καμία ηθική νομιμοποίηση.

Εύλογα λοιπόν προκύπτουν ερωτήματα για τον κάθε πολίτη, o οποίος πήγε και ψήφισε στις εκλογές "τιμωρούς" και στο δημοψήφισμα "διαπραγματευτές".

Πώς από την καθαρή εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ πήγαμε στη "συγκυβέρνηση";

Τώρα, που η "διαπραγμάτευση" κατέληξε σε απόλυτη αποτυχία και εθνική υποταγή, ποιος έχει την ευθύνη;

Αποφάσεις Πρωθυπουργού δεν είναι όλα αυτά;

Δεν υπάρχει προσωπική ευθύνη;

Δεν υπάρχει ευθύνη γι' αυτόν ο οποίος προκάλεσε τις εκλογές, καταγγέλλοντας παράνομα χρέη και διαφθορά και τώρα κυβερνά αναγνωρίζοντας τα χρέη με τη βοήθεια των διεφθαρμένων;

Δεν υπάρχει προσωπική ευθύνη γι' αυτόν, ο οποίος προκάλεσε το Δημοψήφισμα για να "διαπραγματευτεί" και τελικά απέτυχε παταγωδώς;

...Για το προσωπικό του κέρδος δεν έλεγε τις ηλιθιότητες περί "νταουλιών", που θα έκαναν τις "Αγορές" να "χορεύουν";

...Για το προσωπικό του κέρδος δεν έλεγε ψέματα περί της ανάγκης για καλή διαπραγμάτευση στο εκλογικό σώμα;

...Για το προσωπικό του κέρδος δεν "καπέλωνε" τους συνεργάτες του, κάθε φορά που η διαπραγμάτευση έφτανε σε αδιέξοδο και την έπαιρνε "πάνω" του;

...Για το προσωπικό του κέρδος δεν ζήτησε από τον λαό να στηρίξει με Δημοψήφισμα τη δική του υποτίθεται επιλογή;

...Για το προσωπικό του κέρδος δεν συνεχίζει να κάθεται στην "καρέκλα" του, παρ' όλο που απέτυχε σε όλους αυτούς τους στόχους για τους οποίους τού την εμπιστεύτηκε ο λαός;

Πώς είναι δυνατόν η επιτυχία σε μια δραστηριότητα να χτίζει "καριέρα" και να δίνει εξουσίες και η απόλυτη αποτυχία να μην έχει το παραμικρό κόστος;

Τι σχέση έχει ένας λαός γενναίος τού "ΟΧΙ" με έναν Πρωθυπουργό τού "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ";

...Έναν Πρωθυπουργό, ο οποίος αποδείχθηκε πέρα ως πέρα δόλιος, εφόσον προκάλεσε εκλογές για διαπραγματεύσεις, τις οποίες δεν έκανε;

...Έναν Πρωθυπουργό δόλιο, ο οποίος προκάλεσε εκ του πονηρού ένα Δημοψήφισμα, προκειμένου να παρασύρει τον λαό στη συνενοχή και παραδίδοντάς τον απολύτως αβοήθητο στην τρομοκρατία των ΜΜΕ;...

Τι ηθική νομιμοποίηση έχει ένας Πρωθυπουργός, ο οποίος "έσχιζε" Μνημόνια και στο τέλος έφερε στη Βουλή το χειρότερο Μνημόνιο της ιστορίας;

Τι πολιτική νομιμοποίηση έχει ένας Πρωθυπουργός, ο οποίος στηρίζεται στις ψήφους αυτών, τους οποίους λίγες ημέρες νωρίτερα ήθελε να κλείσει στη Φυλακή για ανάλογα Μνημόνια;

Πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι ένας Πρωθυπουργός, ο οποίος εξουσιάζει με τον Βενιζέλο, τον Σαμαρά, τον Θεοδωράκη και τη Φώφη;

Πόσο δημοκράτης μπορεί να είναι ένας Πρωθυπουργός, ο οποίος υπογράφει ως προαπαιτούμενα την απαλλαγή εγκληματιών από τις ποινικές τους ευθύνες, εξευτελίζοντας κάθε έννοια Δικαιοσύνης;

Δεν λέμε τίποτε περίεργο.

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμως να μην έχασε τη "δεδηλωμένη", αλλά ο Πρωθυπουργός ο ίδιος την έχασε.

Αυτήν τη στιγμή κυβερνά με τις ψήφους των Αδώνηδων, των Βενιζέλων και των Μητσοτάκηδων.

Άρα αυτός ο Πρωθυπουργός είναι "όμηρος" των φίλων τού Χριστοφοράκου και της Siemens ...Είναι όμηρος αυτών, οι οποίοι δημιούργησαν το παράνομο χρέος, το οποίο ο ίδιος κατήγγειλε προεκλογικώς.

Ζητούσαν παραίτηση για λόγους ευθιξίας από την Κωνσταντοπούλου για ασήμαντες τυπικότητες και δεν ζητούν παραίτηση από έναν Πρωθυπουργό, ο οποίος στην τελευταία ψηφοφορία τής Βουλής εμφανίστηκε ως ξένο "σώμα" με την κοινοβουλευτική του ομάδα;

Δεν ζητούν ευθιξία από ένα Πρωθυπουργό, ο οποίος στο τελευταίο Δημοψήφισμα έδειξε ξένο "σώμα" και με τον ελληνικό λαό;

Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι σήμερα υπάρχει μια ραγδαία εξέλιξη της πολιτικής μας ιστορίας, την οποία κανένας δεν μπορεί να σταματήσει.

Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι με τη στρατηγική τής στρουθοκαμήλου να την αποκρύψουν από την κοινή θέα, αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί ...Με Δημοψήφισμα "γεννήθηκε" η Μεταπολίτευση και με Δημοψήφισμα σήμερα "πέθανε".

Αν το Δημοψήφισμα για το Πολίτευμα ήταν αυτό, το οποίο αποτέλεσε την αρχή τής Μεταπολίτευσης, τότε το Δημοψήφισμα για το Μνημόνιο θα είναι το τέλος της.

Ό,τι κατόρθωσαν μέχρι τώρα και έλεγχαν οι χαφιεδοηγεσίες των κομμάτων, το έχασαν μέσα σε μία εβδομάδα ...Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος.

Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό ...Εκτέθηκαν μαζικά όλα τα πολιτικά "τζάκια" τής χώρας και καταστράφηκαν εκ βάθρων τα ιδιόκτητα κόμματα του δικομματισμού.

Οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε μια ίδια ιστορία, η οποία όμως σήμερα έχει ένα διαφορετικό τέλος.

Στην "αυγή" τής Μεταπολίτευσης μια συμμορία σταλινικών χαφιέδων, οι οποίοι "κατασκευάστηκαν" σε κάποια υπόγεια της CIA και έδρασε μέσα στη μάντρα του Πολυτεχνείου, έσωσε τους προδότες που μας είχαν βάλει στη Χούντα.

Όχι μόνον έσωσαν αυτούς τους προδότες, αλλά τους έδωσαν την απόλυτη εξουσία στην εποχή που θα ακολουθούσε τη Χούντα.

Πρώην "Τριανταφυλλίδηδες" γύρισαν σαν "εθνάρχες" και σωτήρες.

Πρώην "αποστάτες" Μητσοτάκηδες κατόρθωσαν και λίγες ημέρες πριν την Πτώση τής Χούντας εξασφάλισαν "εισιτήριο" επιστροφής.

Πρώην "συνωμότες", όπως ο Παπανδρέου, γύρισαν σαν ήρωες, όταν επί χρόνια ο κόσμος γελούσε με την παροιμιώδη δειλία τους.

Όλος αυτός ο υπόκοσμος, ο οποίος "αντλούσε" τη δύναμή του από την αμερικανική πρεσβεία και το παρακράτος των δωσίλογων, επέστρεψε στη βάση του.

Πάντα έβρισκε τον τρόπο και σωνόταν και τον βρήκε για άλλη μία φορά ...Οι Αμερικανοί "δούλευαν" τον λαό με το κόλπο των σταλινικών ...Των δήθεν κοινωνικών "ηρώων", τους οποίους αμολούσε κάθε φορά η Ασφάλεια σε συνεργασία με την Αμερικανική Πρεσβεία, για να "σώσει" τη χαφιεδοσυμμορία.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη δημόσια ομολογία τού σταλινικού και φανατικού "αντιαμερικανού" Μίκη Θεοδωράκη, ότι, την εποχή που εμείς νομίζαμε ότι τον καταδίωκαν οι Αμερικανοί, αυτός βρισκόταν στο Λάγκλεϋ και πρότεινε - για εμάς, χωρίς εμάς - τη "λύση" Καραμανλή.

Πάντα η ίδια μέθοδος ακολουθούνταν ...Οι "τζακάτοι" προδότες πρόδιδαν τον λαό χωρίς κανέναν φόβο και μετά τους έσωζαν τα αφεντικά με τη βοήθεια των σταλινικών.

Κανονικός "τυφλοσούρτης".

Τα αστικά κόμματα των δωσίλογων ποτέ δεν είχαν πρόβλημα να προδώσουν τον λαό, για να εξυπηρετήσουν τους ξένους ιμπεριαλιστές.

Το σενάριο σωτηρίας τους πάντα ήταν ίδιο.

Κάποιος σταλινικός "ήρωας" θα παραμύθιαζε τον λαό και αφού αρχικά τον αποπροσανατόλιζε από τους προδότες, στο τέλος "αποκαλυπτόταν" ότι ο ίδιος ήταν χειρότερος απ' αυτούς που κατηγορούσε.

Επειδή έφερε το "στίγμα" τού σταλινικού, σταδιακά θα εμφανιζόταν σαν να αντιπροσώπευε μεγαλύτερο κίνδυνο για τη Δημοκρατία από τους προδότες και αυτό τους εξασφάλιζε "συγχωροχάρτια" σαν "μαχητές" τής δημοκρατίας.

Αυτό έκαναν πάντα και έτσι μπορούσαν να γλιτώσουν όποια προδοσία κι αν έκαναν.

Το έκαναν με την αποχώρηση των ΝΑΖΙ, όταν ο σταλινικός Ζαχαριάδης - με τα χρήματα και τις ευχές των Αμερικανών - προκάλεσε τον Εμφύλιο, για να γλιτώσουν οι δωσίλογοι Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες και Παπανδρέου.

Από τα εκατομμύρια των "χαζών" και "ανίκανων" Ελλήνων, την οργή τους απέναντι στους προδότες ανέλαβε να εκφράσει ένας σταλινικός φασίστας, ο οποίος "κατασκευάστηκε" σε υπόγεια μυστικών υπηρεσιών.

Ο "ήρωας" Ζαχαριάδης στην αρχή εξέφρασε την οργή τού λαού, ώστε να τον "μεθύσει" και όταν αυτός "ξεμέθυσε" και είδε τον σταλινικό να ματώνει τον κόσμο, τον εγκατέλειψε, παραδίδοντας τα πάντα στους προηγούμενους προδότες.

Το ίδιο κόλπο έκαναν μετά από μερικές δεκαετίες και με τη Χούντα.

Επειδή βόλευε τους Αμερικανούς, οι ίδιοι άνθρωποι μας πρόδωσαν και μας έβαλαν στη Χούντα ...Οι ίδιοι Καραμανλήδες, οι ίδιοι Μητσοτάκηδες και οι ίδιοι Παπανδρέου ...Κανένα πρόβλημα και πάλι ...Ο "τυφλοσούρτης" μπορούσε και πάλι να δουλέψει.

Από ολόκληρο τον λαό ποιοι βρέθηκαν να "εκφράσουν" τη λαϊκή αντίδραση;

Από έναν λαό "χαζό" κι "ανίκανο", ποιοι βρέθηκαν να είναι "έξυπνοι" και "ικανοί";

...Οι ίδιοι πάλι "νομιμοποιητές" των ίδιων προδοτών ...Οι σταλινικοί εκπρόσωποι της γενιάς τού Πολυτεχνείου.

Αυτό το σκουπιδαριό τού φασισμού και των μυστικών υπηρεσιών "αντέδρασε" στη Χούντα με τον γνήσιο προβοκατόρικο τρόπο τού "Ζαχαριάδη" ...Οι φασίστες επιτέθηκαν στους φασίστες υπό την καθοδήγηση των Αμερικανών.

Ο λαός στην αρχή "χάρηκε" με τους ατρόμητους "ήρωες", αλλά, όταν "ξεμέθυσε", φοβήθηκε μήπως αυτά τα κτήνη τού αφαιρέσουν τη δημοκρατία ...Το ίδιο hangover μετά τον Εμφύλιο.

Τι έκανε λοιπόν;

...Ό,τι έκανε και την προηγούμενη φορά, που είδε σταλινικούς να προσπαθούν δήθεν να επωφεληθούν από τη "μέθη" του ..."Νομιμοποίησε" τους ίδιους δωσίλογους και προδότες, οι οποίοι τον οδήγησαν στη Χούντα και ήταν οι ίδιοι που τον είχαν προδώσει και στην Κατοχή ..."Νομιμοποίησε" αυτούς, οι οποίοι τον είχαν βάλει στον χουντικό "γύψο", επειδή του υποσχέθηκαν ότι θα νικήσουν τον απειλητικό σταλινισμό.

Αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά πως, όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία του, την ξαναζεί, για να τη μάθει ...Ξανά από την αρχή για τον "αδιάβαστο" ελληνικό λαό ...Ξανά το ίδιο "μάθημα" από τους ίδιους ανθρώπους, εφόσον δεν το έμαθε.

Μετά άρχισε η "φάμπρικα" της Μεταπολίτευσης.

Οι "εθνάρχες" και οι "επαναστάτες" νομιμοποίησαν το ΚΚΕ, για να το έχουν "πρόχειρο" όταν θα τους ξαναχρειαζόταν.

Όπως αποδείχθηκε, καλά έκαναν, γιατί θα χρειαζόταν την "παραγωγή" του από την αρχή μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου.

Το ΚΚΕ θα παρήγαγε χαφιέδες και όποιος είχε να τους πληρώνει μπορούσε να απολαύσει τις υπηρεσίες τους ...Όχι μόνον πολιτικοί, αλλά και οικονομικοί παράγοντες ...Από τον Μητσοτάκη και τον Ανδρέα μέχρι τον Βαρδινογιάννη και τον Αλαφούζο.

Ο "βόθρος" τής Μεταπολίτευσης, ο οποίος "τάιζε" παράσιτα και "βδέλλες", άρχισε να "παράγει" τα πρόσωπα εκείνα, τα οποία οι προδότες ήθελαν να έχουν σε όλα τα πόστα, προκειμένου να ελέγχουν την κοινωνία στο σύνολό της.

Άρχισε η "παραγωγή" επαγγελματιών πολιτικών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Με σταλινικούς "πατέρες" τούς Τατούληδες, τους Λοβέρδους, τους Τσίμες, τους Ρουσόπουλους, τις Τρέμηδες, τις Δαμανάκισσες, τους Τσουμάκες, τους Λαζαρίδηδες, τους Θέμους, τους Μπίστες, οι οποίοι έπιασαν όλα τα πόστα "αριστερά" και "δεξιά", οι σταλινικοί είχαν δημιουργήσει μια κατάσταση ανίκητη ...Μια κατάσταση, η οποία τους επέτρεπε πάντα να επιβιώνουν και να "επιπλέουν" ...Μονά-ζυγά δικά τους.

Η Μεταπολίτευση άρχισε με την αμερικανόπνευστη "κραυγή" τής σταλινικής "...εδώ Πολυτεχνείο" και θα τελειώσει με την επίσης αμερικανόπνευστη "κραυγή" τής ίδιας "...θα μας πετάξουν από το ευρώ".

Έχοντας εξασφαλισμένη τη "φάμπρικα" της σωτηρίας, δεν δίστασαν όλοι αυτοί να μας ξαναπροδώσουν.

Οι ίδιοι άνθρωποι μας ξαναπρόδωσαν στα ίδια αφεντικά ...Από την Κατοχή στη Χούντα και τώρα στο Μνημόνιο για τους ίδιους λόγους και εξαιτίας των ίδιων συμφερόντων των ιδίων αφεντικών.

Οι ίδιοι Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες και Παπανδρέου μάς πρόδωσαν στους ίδιους ιμπεριαλιστές.

Αν σκεφτεί κάποιος ότι οι Αμερικανοί ήταν οι χρηματοδότες τού Χίτλερ και οι ίδιοι είναι και οι χρηματοδότες τής Μέρκελ, αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό, το οποίο βλέπουμε, είναι η συνέχεια μιας ίδιας ιστορίας.

Οι ιδιοκτήτες τού Γ' Ράιχ θέλουν να θεμελιώσουν το Δ' Ράιχ, και αναγκαστικά προσαρμόζονται και τα δουλικά τους στις ανάγκες τους.

Υπηρέτες τού αμερικανόπνευστου Γ' Ράιχ ήταν οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρέου και οι Μητσοτάκηδες και υπηρέτες τής τέταρτης εκδοχής του είναι οι απόγονοί τους.

Όμως, ίδιες προδοσίες συνεπάγονται ίδιες ανάγκες σωτηρίας.

Μετά την τρομερή προδοσία, η οποία οδήγησε στο Μνημόνιο και την απόλυτη υποταγή και λεηλασία τού ελληνικού κράτους, έπρεπε και πάλι να σωθούν οι προδότες.

Πώς θα γινόταν αυτό;

...Και πάλι με μια μεγάλη συνωμοσία.

Ποιους όμως θα χρησιμοποιήσουν, όταν έχουν τους καλύτερους;

...Και πάλι συνωμότησαν με τους γνωστούς σταλινικούς υπαλλήλους.

Έβαλαν τη σταλινικιά Δαμανάκη να βγάλει την "κραυγή" έναρξης της συνωμοσίας.

Μετά το "...αδέρφια θα μας "βγάλουν" από το Πολυτεχνείο" άρχισε να φωνάζει - με την ίδια άθλια φωνή της - το "...αδέρφια θα μας "βγάλουν" από το Ευρώ".

Ο κύβος είχε ριφθεί.

Οι συνωμότες είχαν ξεκινήσει το παιχνίδι τους.

Τι έλλειπε;

...Ο νέος Ζαχαριάδης ...Κανένα πρόβλημα ...Όπως προετοίμαζαν επί χρόνια τον Ζαχαριάδη, έτσι έκαναν και με τον Τσίπρα.

Στο ίδιο έργο θεατές.

Από έναν ολόκληρο λαό, ο οποίος είχε αγανακτήσει από τους άθλιους προδότες και δεν ήξερε πώς να εκφράσει την οργή του, βρέθηκε ένας σταλινικός να γίνει εκφραστής του.

Σε έναν λαό δηλαδή, όπου οι σταλινικοί είναι σχεδόν μη ανιχνεύσιμο μέγεθος, βρέθηκε και πάλι εκείνος ο άνθρωπος, ο οποίος είχε τα βολικά για το σύστημα και τους δωσίλογους χαρακτηριστικά.

Μέσα από τα εκατομμύρια των "χαζών" και "ανίκανων" Ελλήνων βρέθηκε πάλι ένας "έξυπνος" και "ικανός" άνθρωπος να εκφράσει τη λαϊκή οργή και αυτός ήταν σταλινικός ...Αυτός, ο οποίος θα "μεθούσε" σε πρώτη φάση τον λαό, αλλά όταν αυτός θα "ξυπνούσε", θα έβλεπε μπροστά του έναν σταλινικό, ο οποίος απειλούσε τη δημοκρατία.

...Ούτε καν στην ηλικία αυτού του σταλινικού δεν πρωτοτύπησαν ...42 χρονών ο παλιός Ζαχαριάδης και 42 και ο νέος, όταν "πυροδοτούσαν" τους εμφύλιους.

Αυτός ο νέος εμφύλιος ήταν το ζητούμενο.

Γιατί;

Γιατί ο λαός, παγιδευμένος από την αγάπη του για τη δημοκρατία, θα στρεφόταν στο τέλος εναντίον των "κομμουνιστών" και θα "ξέπλυνε" τους προδότες.

Έφτασαν τα ελληνικά ΜΜΕ - και δεκαετίες μετά τον ψόφο της Σοβιετικής Ένωσης - να προσκαλούν "καθηγητές" να μας λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως κρυφό του στόχο την εγκαθίδρυση σοβιετικού καθεστώτος.

Ήθελαν στα σοβαρά να μας πείσουν ότι υπήρχε πιθανότητα στην "αυγή" τής τρίτης χιλιετίας κάποιοι να κατάφερναν να επιβάλουν στην Ελλάδα - και μάλιστα μετά από δημοκρατικές εκλογές - την πολιτική "χολέρα".

Γιατί υποστήριζαν αυτήν την ηλιθιότητα;

...Γιατί ο στόχος τους ήταν η τρομοκράτηση των "εχόντων" και των "νοικοκυραίων" - όσων απέμειναν τέλος πάντων-.

Ήθελαν να τρομάξουν τον κόσμο, για να τον διχάσουν ...Να δώσουν στους απομονωμένους και στιγματισμένους πλέον ως προδότες κάποιο "κοινό" ...Να δώσουν "ακροατήριο" σε ανθρώπους, οι οποίοι κυκλοφορούσαν στην Αθήνα με μπράβους, αλεξίσφαιρα και θωρακισμένες λιμουζίνες ...Να ενεργοποιήσουν ένστικτα, για να σωθούν οι δωσίλογοι σαν "δημοκρατικό τόξο".

Αυτός ήταν ο λόγος εκείνος, ο οποίος έκανε την εμφάνιση ενός σταλινικού ηγέτη "μονόδρομο" σωτηρίας.

Μόνον ένας σταλινικός μπορούσε να ενεργοποιήσει τέτοιον σχεδιασμό.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα είχαμε αυτήν την εξέλιξη.

Όλοι ευτυχισμένοι με τον σταλινικό - χουντικής καταγωγής - Alexis ...Ο Καραμανλής, η Ντόρα, ο Σαμαράς ή ο Γιωργάκης ...Όλοι θα έπαιρναν "μερτικό" από την "απελευθέρωση" τής χώρας από τους "κατσαπλιάδες" μπολσεβίκους.

Έκανε διάγγελμα ο Καραμανλής και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, που κατατρόπωνε τους σταλινικούς, απειλώντας με εθνικούς κινδύνους.

Μιλάμε για χαρά ...Σαν να βρήκε φρέσκια γαρδούμπα στις τέσσερις η ώρα το πρωί σε δασικό δρόμο μέσα στην Πίνδο.

Πέντε χρόνια εξαφανισμένος, κάθισε να τον μακιγιάρουν, για να εμφανιστεί στο κοινό του.

Δικός τους άνθρωπος ήταν ο σταλινικός Τσίπρας και ήταν έτοιμοι να "θριαμβεύσουν" με τη νίκη τους ...Μια νίκη, όμως, η οποία δεν ήρθε, γιατί είχε διαφορετική άποψη ο λαός ..."Τρίτη και φαρμακερή" και, όπως θα δούμε παρακάτω, την "πάτησαν" πολύ άσχημα.

Οι Αμερικανοί βρίσκονται πίσω από τις κομμουνιστικές "επαναστάσεις".

Όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης με όσα περιγράψαμε μέχρι τώρα, όλο το μυστικό τής μεταπολεμικής περιόδου στην Ελλάδα βρίσκεται στα υπόγεια του ΚΚΕ ...Στα "εκπαιδευτήρια" της πιο άθλιας πολιτικής συμμορίας στην ελληνική πολιτική ιστορία ...Στην "γιάφκα" των μεγαλύτερων χαφιέδων τής ελληνικής κοινωνίας.

Το μυστικό τής αμερικανικής Τάξης Πραγμάτων - και άρα και της Νέας Τάξης Πραγμάτων - είναι οι σταλινικοί ...Συγκοινωνούντα δοχεία είναι η αμερικανική πρεσβεία, η κρατική Ασφάλεια και ο Περισσός.

Αυτό δεν είναι φαινόμενο, το οποίο αφορά μόνον την Ελλάδα ...Όλα τα κομμουνιστικά κόμματα σε όλα τα κράτη αποτελούν "όργανα" των Αμερικανών.

Γι' αυτόν τον λόγο επιβιώνουν στην Νέα Τάξη, παρ' όλο τον "ψόφο" τής "μαμάς" Μόσχας.

Όλη η προτεσταντική επιτυχία τού τελευταίου αιώνα οφείλεται στο γεγονός ότι μπήκαν μέσα στα αντίπαλα θρησκευτικά δόγματα και τα διέβρωσαν με τον δήθεν άθεο σταλινισμό.

Από την πρώτη στιγμή τής αμερικανικής κυριαρχίας στον κόσμο με αυτούς "έπαιξαν".

Ό,τι έκαναν στην Ελλάδα, έκαναν σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Χρησιμοποιούσαν σαν "φόβητρο" της δημοκρατίας τους δικούς τους φασίστες, προκειμένου να "πουλάνε" προστασία και βέβαια "τεχνογνωσία"...

...Απόλυτα "ειδικοί" στο θέμα, εφόσον οι ίδιοι προκαλούσαν τα προβλήματα εκείνα, στα οποία εμφανίζονταν στη συνέχεια ως ειδικοί.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ολόκληρο το "πρότζεκτ" με το όνομα "κομμουνισμός-σταλινισμός" ήταν δικό τους δημιούργημα.

Οι Αμερικανοί τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης χρηματοδότησαν τον σταλινισμό από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε μέχρι σήμερα ...Οι Εβραίοι τοκογλύφοι "τάιζαν" στην κυριολεξία τον Εβραίο Μαρξ ...Υπάλληλος του Εβραίου Ρότσιλντ ήταν ο Στάλιν ...Εβραίοι ήταν στην πλειοψηφία τους οι πετυχημένοι "επαναστάτες" τής Ρωσίας ...Εβραίοι ήταν στην πλειοψηφία τους οι αποτυχημένοι "επαναστάτες" όλων των υπόλοιπων κρατών ...Εβραίοι τοκογλύφοι χρηματοδοτούσαν την Εβραία Λούξεμπουργκ, η οποία είναι η "μητέρα" τής ενιαίας και άρα της Ναζιστικής Γερμανίας ...Εβραίοι τοκογλύφοι χρηματοδότησαν τον Εβραίο Μπεναρόγια να φτιάξει το κόμμα εκείνο, το οποίο "παρήγαγε" Ζαχαριάδηδες, αλλά και Τσίπρες.

Αυτά τα κόμματα έχουν την εξειδίκευση να "κατασκευάζουν" μια πραγματική παγκόσμια "ελίτ" δούλων.

Οι ιστορικοί τού μέλλοντος θα μελετάνε τους σταλινικούς ως παράπλευρο "φαινόμενο" της εξουσίας.

Θα τους συγκαταλέγουν ανάμεσα στους ευνούχους τού Μεσαίωνα ή τους άγαμους ιερείς των ανωτάτων ιερατικών αξιωμάτων.

Ως πολιτική "παιδεία" ο δογματικός σταλινισμός δημιουργεί σε αυτόν που θα την υποστεί μια μόνιμη πολιτική "αναπηρία", την οποία η εξουσία εκμεταλλεύεται εις βάρος των ανθρώπων.

Αν υποστείς την εφαρμογή του, μένεις για όλη σου τη ζωή πολιτικά "ανάπηρος".

Ακόμα και ο ίδιος φασισμός από τους σταλινικούς αντλεί στελέχη κορυφής ...όπως άλλωστε ήταν και ο ίδιος ο "εφευρέτης" τής έννοιας του φασισμού Μουσολίνι ...Όπως είναι σταλινικός και το σκουπίδι ο Ρουπακιάς, ο οποίος μαχαίρωσε στο όνομα του ναζισμού τον Φύσσα.

Τέτοιας υψηλής "ποιότητας" δουλικά δεν υπάρχει μηχανισμός που να τα "παράγει" μέσα στα σύγχρονα αστικά κράτη πέρα από τα κομμουνιστικά κόμματα ...Τα χρηματοδοτούμενα από τους Αμερικανούς κομμουνιστικά κόμματα ...Τα μυστικώς χρηματοδοτούμενα και ποτέ ελεγχόμενα κόμματα-εκκολαπτήρια χαφιέδων ...Κόμματα, τα οποία "παράγουν" επαγγελματίες πολιτικούς και συνωμότες από τα εφηβικά τους χρόνια ...Απόλυτα εθισμένους στην εξουσία χωρίς ενδοιασμό για ΤΙΠΟΤΕ και ανά πάσα στιγμή διατεθειμένους να κάνουν τα ΠΑΝΤΑ ...Απόλυτα σκληρούς και ανηλεείς σε οτιδήποτε εξυπηρετεί τα αφεντικά και προωθεί τους ίδιους στα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας ...Απόλυτα σκληρούς και ανηλεείς απέναντι στη λαϊκή "πλέμπα", όπως αντιλαμβάνονται τις ανθρώπινες κοινωνίες.

Το σύνολο της γνώσης τού συστήματος πάνω στη δημιουργία και τη διαχείριση δούλων εφαρμόζεται στους σταλινικούς από τα νεανικά τους χρόνια στις οργανωμένες κομματικές νεολαίες ...Νεολαίες, οι οποίες προετοιμάζονται να "ακολουθούν" και να "υπηρετούν" ηγέτες, ακόμα κι αν αυτοί έχουν την "ακτινοβολία" μιας Παπαρήγα ...Κανένα πρόβλημα ...Όσο πιο ελεεινός ο ηγέτης, τόσο πιο ευτυχής ο σταλινικός που τον υπηρετεί.

Ένας σταλινικός παραμένει τέτοιος για όλη του τη ζωή.

Δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

Ακόμα και τον καπιταλισμό να υιοθετήσει, θα φέρεται πάντα ως σταλινικός.

Όπως ο Σόιμπλε θα παραμείνει ανάπηρος ακόμα κι αν γίνει βουδιστής, έτσι θα παραμείνει "ανάπηρος" και όποιος είναι σταλινικός, όποια κοσμοθεωρία κι αν υιοθετήσει.

Το βλέπουμε στην περίπτωση της Μέρκελ, του Μπαρόζο, του Πούτιν, του Τσίνπινκ, της Ρούσεφ, της Δαμανάκη και τώρα τελευταία μάθαμε και τη Λιθουανή Γκριμπαουσκάιτε.

Ακόμα κι όταν φοράνε Prada, "βρομάνε" καμαρίλα.

Ακόμα κι όταν γίνονται ηγέτες, θα συνωμοτούν με τις "πόρτες", για να μην χάνουν τη φόρμα τους.

Αυτό το γνωρίζουν οι "πλανητάρχες" Αμερικανοί και γι' αυτόν τον λόγο τοποθετούν στα κράτη ηγέτες σχεδόν αποκλειστικά από αυτήν την "δεξαμενή".

Είτε μιλάμε για τους εθνικούς είτε για τους ταξικούς τους αντιπάλους, πάντα φροντίζουν να "καπελώνουν" τους "απέναντι" με έναν δικό τους σταλινικό ηγέτη ...Ευρωπαϊκή Ένωση, Ρωσία, Κίνα, Βραζιλία, Βόρεια Κορέα - και γενικά οι περισσότεροι "εχθροί" και "ανταγωνιστές" των ΗΠΑ - έχουν κατά "σύμπτωση" βολικές ηγεσίες σταλινικής καταγωγής ...Ακόμα και το δήθεν απόλυτο "πρότυπο" της αντίστασης κατά του ρατσισμού στην εποχή μας, που ήταν ο Μαντέλα, ήταν σταλινικός ...Εκλεκτός των ΗΠΑ, που καθημερινά σκοτώνουν τους μαύρους σαν κατώτερα όντα.

Δεν είναι περίεργο αυτό;

Η "βεντάλια" των σταλινικών.

Ο τρόπος με τον οποίο οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τους σταλινικούς είναι πάντα ο ίδιος.

Με αυτούς πιάνουν όλες τις δυνατές επιλογές τού λαού, για να μην μπορεί κανένας να "παρακάμψει" τα "τζάκια".

Η μοιρασιά είναι πάντα απλή ...Δίνουν τα σωστά πράγματα στους λάθους ανθρώπους και τα "καίνε" ...Δίνουν τη σωστή επιχειρηματολογία στα λάθος "στόματα" και κανένας δεν "ακούει" ...Δίνουν δηλαδή στις "λάθος" επιλογές για τους λαούς τη νομιμότητα των "τζακιών" και τις "σωστές" επιλογές τις μετατρέπουν σε "λάθος", εφόσον τις δίνουν σε επαγγελματίες φασίστες ...Σε φασίστες, οι οποίοι βολεύονται από την εξουσία ...Σε φασίστες, οι οποίοι μπορούν και να "υπογράψουν" - όπως το ΚΚΕ - ότι μπορούν να συμμετέχουν στην εξουσία και να μην την διεκδικούν.

Όταν αυτοί οι ειδικά εκπαιδευμένοι χαφιέδες "διασκορπίζονται" στον χώρο, τον διατηρούν πάντα όπως τους έχει παραδοθεί.

Δεν φαίνεται παράξενο που εδώ και εβδομήντα χρόνια κυριαρχούν στο πολιτικό τοπίο τρεις - τέσσερις οικογένειες;

Πώς το καταφέρνουν αυτό;

Δικό τους επίτευγμα είναι αυτό;

...Υπόκοσμος κανονικός είναι όλοι τους ...Πολύ κάτω τού μέσου επιπέδου, για να αποδοθεί η επιτυχία τους στις προσωπικές τους ικανότητες.

Οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι κοντά στο όριο του κρετινισμού, εξαιτίας γονιδιακού εκφυλισμού ...Κρετίνοι πραγματικοί, όπως ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης, ο Αντωνάκης, η Ντορούλα ή ο Κούλης.

Όλοι αυτοί μας "δουλεύουν" επειδή είναι ικανοί;

...Όχι βέβαια ...Μας δουλεύουν τα αμερικανικά αφεντικά τους, επειδή έχουν σταλινικά "μαντρόσκυλα" ικανά.

Αυτούς όλους τους έχουν από έναν "φάκελο" στην πρεσβεία, για να τους εκβιάζουν και εκείνοι, οι οποίοι κάνουν το "παιχνίδι", είναι οι σταλινικοί συνεργάτες τους ...Τα "σκυλιά" με το pedigree του ΚΚΕ.

Αυτοί παίζουν play station και οι σταλινικοί "κυβερνούν" στη θέση τους ..."Χαλαρά" ...Γιατί να ανησυχεί ο Καραμανλής για την πολιτική;

...Αρκεί που ανησυχούσε ο Ρουσόπουλος.

Ο Ρουσόπουλος δεν θα τον ανατρέψει ποτέ, γιατί χωρίς αυτόν δεν είναι τίποτε ...Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο.

Αυτό, δηλαδή, που βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα ...Μονά ζυγά δικά τους ...Και πάλι όλες οι επιλογές τού λαού στα χέρια των δικών τους ανθρώπων.

Σε μια εποχή που η Ελλάδα - λόγω Μνημονίου - έχει φτάσει στο απόλυτο αδιέξοδο μπροστά σε ένα απόλυτο δίλημμα, που αφορά το εθνικό μας νόμισμα, οι σταλινικοί είναι οι εκφραστές καί των δύο επιλογών.

Ο σταλινικός Τσίπρας - αφού "πολέμησε" πολύ τους φανατικούς τού ευρώ Θεοδωράκηδες, οι οποίοι ήθελαν ευρώ με κάθε κόστος - έφερε το ευρώ με όλο του το κόστος.

Κατά "σύμπτωση" οι "αντίπαλοί" του και κύριοι πρεσβευτές τής επιλογής τής δραχμής είναι οι επίσης σταλινικοί Λαφαζάνης και Λεουτσάκος.

Βασικοί εκφραστές τής δραχμής στην κοινωνία όλοι οι ανένταχτοι σταλινικοί ...Αλαβάνος, Καζάκης κλπ.

Όπου και να πας, πάνω τους θα πέσεις.

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν μαθηματικά, να συμβεί αυτό σε μια χώρα και μια κοινωνία φανατικά ελληνική και άρα εκ πεποιθήσεως αντικομμουνιστική;

Σε μια χώρα που ο σταλινισμός μετά βίας πιάνει τα όρια της εισόδου στη Βουλή;

Ολόκληρες πόλεις και χωριά περιδιαβαίνεις στην ελληνική επικράτεια και σταλινικό μπορεί να μην βρεις ούτε για δείγμα.

Εκεί ακόμα ισχύει η συμβουλή που έδωσε στον Μάνο Χατζηδάκη ο πατέρας του.

Όμως, στη "γειτονιά" τής πολιτικής, των ΜΜΕ ή του συνδικαλισμού - και γενικά όπου έχει ανάγκες η εξουσία - οι σταλινικοί είναι "βουβές" κι ανεξήγητες πλειοψηφίες.

Ποια είναι η λογική εξήγηση γι' αυτήν την "επιτυχία" πέρα από τη "βοήθεια" των μυστικών "ιδρυμάτων";

Μόνον η κατ' εξαίρεση προώθησή τους μπορεί να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο.

Αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς όλα αυτά τα χρόνια ...Ό,τι επιλογή και να έχει μπροστά του ο λαός να ακολουθήσει, πάντα θα βρει έτοιμο έναν σταλινικό να τον "καπελώσει".

Οποιοσδήποτε απλός πολίτης και δημοκράτης επιχειρηματολογήσει υπέρ είτε της μιας άποψης είτε της άλλης, θα πρέπει να "υποταχθεί" στον σταλινικό "υπεργολάβο" αυτής της "τάσης".

Θα πρέπει αναγκαστικά να "στοιχηθεί" πίσω από αυτόν, τον οποίο έχουν επιλέξει οι Αμερικανοί και ο οποίος είναι πάντα σταλινικός ...Πίσω απ' αυτούς αναγκαστικά και αυτοί οικειοθελώς πίσω από τα "τζάκια".

Έτσι έχει "χτιστεί" η αναξιοκρατία στη χώρα.

Η αυλή των σταλινικών πάντα θα προστατεύει τους "γαλαζοαίματους" κρετίνους και αυτοί πάντα θα υποτάσσουν την πατρίδα στους Αμερικανούς.

Πάντα ο Κωστάκης θα έχει "κύκλους" που θα εκφράζουν τον "Βούδα" και θα επιδέχονται ερμηνείες.

Πάντα ο Αντωνάκης θα έχει τον σταλινικό "θεωρητικό" του για να κάνει τις πολιτικές του "κινήσεις".

Οι άνθρωποι ήταν πάντα τέλεια εκπαιδευμένοι.

Αναλάμβαναν να εκφράσουν τους επί Σοβιετικής Ένωσης ηγέτες της και ποτέ δεν ήξερες αν αυτοί ζουν ή αν έχουν πεθάνει.

Μια χαρά εύκολη δουλειά είναι γι' αυτούς να εκφράσουν τους δικούς μας, εφόσον μπορούν κι αναπνέουν ...Εύκολη δουλειά έχει ο Ρουσόπουλος ή ο Λαζαρίδης κλπ..

Αυτοί οι σταλινικοί είναι τα "υποστηρίγματα" του προδοτικού δικομματισμού.

Κανονικοί "ευνούχοι".

Αυτό, δηλαδή, το οποίο είπαμε παραπάνω ...Κανένα "αφεντικό" δεν νιώθει απειλή απ' αυτούς.

Γνωρίζοντας όλοι αυτοί οι δούλοι ότι - λόγω καταγωγής και προέλευσης - ποτέ δεν θα αφεθούν οι ίδιοι να διεκδικήσουν την "κορυφή", επιλέγουν τα αφεντικά τους με τον γνώμονα αυτόν.

Όποιο από τα "αφεντικά" έχει - λόγω καταγωγής και ΗΠΑ - τις δυνατότητες να πιάσει "κορυφή", πάντα θα βρει σταλινικούς "ευνούχους" να τον υπηρετήσουν ...Με τους προδοτικούς γόνους τού προδότη Ζαχαριάδη συντηρούνται στην κοινωνική πυραμίδα οι γόνοι των δωσίλογων.

Πρόβλημα γι' αυτούς δεν υπάρχει ούτε ηθικό ούτε ιδεολογικό ...Φασίστες από επιλογή είναι.

Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η αξιοκρατία ούτε η Δημοκρατία Τη Δημοκρατία τη μισούν και η αξιοκρατία τούς απειλεί.

Αυτούς τους ενδιαφέρει η εξουσία και η νομή της ...Τους ενδιαφέρει να επιβιώνουν τα αφεντικά, τα οποία μοιράζουν την εξουσία αυτήν ...Τους ενδιαφέρει να πιάνουν τα πόστα οι "σύντροφοι", ώστε να μπορούν ως συμμορία να μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους χωρίς απειλές από τρίτους ...Οι σταλινικοί φασίστες είναι το αίτιο όλης της αναξιοκρατίας, που χαρακτηρίζει τη Μεταπολίτευση.

Από τους φασίστες που φώναζαν "...Εδώ Πολυτεχνείο" - και τους έβαλαν εκεί μέσα οι Αμερικανοί - έχει "χτιστεί" ένα κύκλωμα πρακτικά ανίκητο ...Ένα κύκλωμα που παράγει "Τσίπρες", έτοιμους να διαδεχθούν τους προηγούμενους.

Όπως και να τους εξετάσεις, το ίδιο συμπέρασμα θα βγάλεις.

Ο Λαζαρίδης δηλαδή τού Σαμαρά δεν είναι εξαίρεση, αλλά ο κανόνας ...Είχε προηγηθεί ο Ρουσόπουλος του Καραμανλή, ο Λοβέρδος τού Παπανδρέου και βέβαια ο Βούλτεψης του Μητσοτάκη.

Αυτοί οι "ανάπηροι" άνθρωποι είναι που σε συνθήκες παρασκηνίου και υπό την επίβλεψη Ασφαλειών και Πρεσβειών κάνουν όλο το υπόγειο "παιχνίδι".

Τα χαϊβάνια τού νεποτισμού εξασφαλίζουν τη σίγουρη επιτυχία χάρη στην καλή εκπαίδευση των δούλων.

Ο Καραμανλής πήγαινε στο γραφείο του στις δέκα για να φάει τυρόπιτα, την ώρα που ο Ρουσόπουλος "κυβερνούσε" τη χώρα από το χάραμα.

Ο Παπανδρέου πρόδιδε και ο Λοβέρδος απειλούσε με "μακελειά" όποιον τολμούσε να τον κατηγορήσει.

Τον εκφοβισμό τού εμφυλίου κανένας δεν ξέρει να τον χειρίζεται καλύτερα από τη συμμορία που τον προκάλεσε και μπορεί να το επαναλάβει αν το απαιτήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών της.

Αυτοί οι σταλινικοί συνωμότες - ως ξεχωριστό ανθρώπινο "είδος" - έπρεπε να μεριμνήσουν και για την "αναπαραγωγή" τους.

Στα συμφέροντα των ιδίων και των αφεντικών που τους έχουν ανάγκη αναζητούμε το αίτιο της επιβίωσης του ίδιου του ΚΚΕ.

Καραμανλής, Μητσοτάκης, Παπανδρέου γνώριζαν ότι το ΚΚΕ πάντα θα ήταν το σίγουρο "δεκανίκι" τους σε οποιαδήποτε επιλογή τους και βέβαια η εγγύηση ότι δεν θα κινδυνεύσουν όταν θα προδώσουν.

Τα ίδια ακριβώς συμφέροντα έχουν και οι σταλινικοί, οι οποίοι μονοπωλούν τα πάντα, εξαιτίας αυτών των "δεινοσαύρων".

Γνωρίζουν όλοι αυτοί οι "ευνούχοι" ότι η επιτυχία τους είναι συλλογική υπόθεση και αυτήν την επιτυχία προσπαθούν να τη διατηρήσουν με όλα τα μέσα.

Γνωρίζουν ότι η "μακροβιότητα" εξαρτάται από τη "διασπορά" των ομοίων τους και άρα προσπαθούν να εξασφαλίσουν τέτοιους.

Γι' αυτόν τον λόγο έχουν όλοι λόγο να διατηρήσουν παραγωγικό το "εκκολαπτήριο" της προδοσίας και της συνωμοσίας ...Να διατηρήσουν ενεργό τον μηχανισμό τού Εβραίου Μπεναρόγια, που, όπως συνέβη σε όλα τα κράτη, δημιουργήθηκε, για να τα "αλώσει" από μέσα.

Το "απολαύσαμε" το ΚΚΕ στον γνωστό του προβοκατόρικο ρόλο ακόμα και σήμερα στην εποχή των Μνημονίων ...Τώρα, που το έχουν ανάγκη τα αφεντικά.

Στο πρώτο Μνημόνιο το ΚΚΕ είχε αναλάβει ρόλο περιφρούρησης της Βουλής, που ψήφιζε το Μνημόνιο.

Το ίδιο ΚΚΕ επανέλαβε τον προβοκατόρικο εαυτό του με απόλυτη "επιτυχία" και στο πρόσφατο Δημοψήφισμα ..."Συμμετείχε" σε ΟΛΑ, χωρίς να συμμετέχει σε ΤΙΠΟΤΕ ..."Συμμετείχε" στο δημοψήφισμα, αλλά με "άκυρο" ..."Συμμετείχε" δηλαδή στον βαθμό που εξυπηρετούσε τους Αμερικανούς - οι οποίοι το εμπνεύστηκαν-, αλλά δεν βοηθούσε με το "ΟΧΙ", που τους ενοχλούσε.

Αυτόν τον ρόλο έπαιζε πάντα το ΚΚΕ ...Ένα μόνιμα ερεθισμένο "απόστημα", το οποίο παράγει συνεχώς "πύον", που δηλητηριάζει τον ελληνικό πολιτικό "κορμό".

Θέμα απλής αριθμητικής είναι να το καταλάβει κάποιος αυτό.

Το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα, το οποίο παράγει σταλινικά στελέχη περισσότερα απ' ό,τι απαιτούν οι κομματικές του λειτουργίες και τα οποία στελέχη στη συνέχεια τα διοχετεύει σε όλες τις "παρατάξεις" ...Ένα πραγματικό "σούπερ μάρκετ" στελεχών, όπου όλοι "ψωνίζουν" απ' αυτό ...Έμπειροι σταλινικοί συνωμότες και μυστικοσύμβουλοι ...Ειδικοί στο "τίποτε" και γνώστες των "πάντων".

Αυτοί και οι όμοιοί τους ελέγχουν πίσω από τις "σκιές" τα πάντα στην Ελλάδα.

Χρηματοδοτείται το ΚΚΕ γι' αυτήν την "παραγωγή".

Ιδρύθηκε από τοκογλύφους, για να παράγει τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι από την ιδεολογία τους δήθεν είναι "διεθνιστές", κατ' επάγγελμα οπορτουνιστές και συστηματικά ανθέλληνες.

Για του λόγου το αληθές προκαλούμε τον οποιονδήποτε να μας πει ποια είναι η επίσημη "θέση" τού ΚΚΕ για το νόμισμα.

Γι' αυτό δεν έγινε το περίφημο Δημοψήφισμα;

Σε μια εποχή λοιπόν που η Ελλάδα πληρώνει τα Μνημόνια των προδοτών και των σταλινικών χαφιέδων τους, μπορεί κάποιος να μας πει ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για το νόμισμα;

Εφόσον όλη η κουβέντα γίνεται για το ευρώ - και το ΚΚΕ είναι όλη μέρα στα κανάλια - δεν πρέπει να γνωρίζουμε όλοι τη θέση του;

Ποιος γνωρίζει τη θέση του ΚΚΕ για το νόμισμα;

Οριστική ρήξη θέλει με την Ευρωζώνη και άρα απορρίπτει το ευρώ.

Έτσι δεν είναι;

Την ίδια ώρα είναι αυτό που καταγγέλλει τη "συμμορία" τής δραχμής.

Δεν θέλει δηλαδή ούτε το ευρώ ούτε τη δραχμή ...Παγκόσμιο ρεκόρ.

Παίζει "σκάκι" στην πολιτική σκακιέρα και δεν είναι ούτε στα μαύρα ούτε στα άσπρα.

Πληρώνεται όμως σαν "παίκτης".

Δεν θέλει έλεγχο σαν μεγάλος "παίκτης", αλλά θέλει όλα τα κέρδη τους.

Από πού τόσο θράσος οι ανεπάγγελτοι, άεργοι και παρασιτικοί βρωμοπόδαροι του Περισσού;

Από πού τόσο θράσος ο χλεμπονιάρης Γαρδούμπας;

...Από την αμερικανική πρεσβεία φυσικά.

Αυτό είναι όλο το μυστικό και γι' αυτό τους έχουν προστατευμένους.

Τα χαϊβάνια του δεξιού φασισμού είναι αήττητα, γιατί έχουν τους καλύτερους αριστερούς "σκύλους".

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι περισσότεροι από τους μισούς ΚΝΙΤΕΣ τής Μεταπολίτευσης ήταν παιδιά φτωχών χουντικών ...Οι φτηνές "εκδόσεις" τής "πολυτελούς "έκδοσης" του κνιτοχουντικού Τσίπρα ...Τα χαϊβάνια της Δεξιάς, που φωνάζουν "...ανήκομεν εις την Δύση" έχουν για "καθοδηγητές" τους αυτούς, οι οποίοι φώναζαν ότι με τα όπλα πρέπει να μπούμε στο ανατολικό "μπλοκ".

...Τραγικό.

Ποτέ δεν ξέρεις αν το ΚΚΕ, έξω από την αμερικανική πρεσβεία ή τη Βουλή, διαδηλώνει ή απλά έχει "βάρδια", έχοντας αναλάβει καθήκοντα φύλαξης ...Απλά πράγματα.

Σε όλες τις αντιαμερικανικές διαδηλώσεις το ΚΚΕ μπαίνει επί κεφαλής τής πορείας προς την Πρεσβεία, ώστε, αν τα πράγματα εξελιχθούν άσχημα, να αλλάξει ρόλο και να εκτελέσει χρέη περιφρούρησης των αφεντικών του.

Ο αντιαμερικανισμός του ΚΚΕ και των σταλινικών είναι "παροχή" τής πρεσβείας για "ξεκάρφωμα" ...Για να "καπελώνεται" ο λαός κάθε φορά που αντιδρά στις ανθελληνικές μεθοδεύσεις των Αμερικανών.

Οι Αμερικανοί μόνοι τους αποφασίζουν ακόμα και για την ταυτότητα των "εχθρών" τους ...Μόνοι τους αποφασίζουν ποιοι - ελέω πρεσβείας - φανατικοί "αντιαμερικανοί" θα διακριθούν και θα ανταμειφθούν και ποιοι θα τιμωρηθούν.

"Ήρωες" κατά του αμερικανικού ιμπεριαλισμού είναι μόνον αυτοί, οι οποίοι θα επιλεγούν από την πρεσβεία μέσω των γνωστών κυκλωμάτων ...Κατά "σύμπτωση" όλοι σταλινικοί ...και πλούσιοι μυστικοσύμβουλοι.

Οι μπλόφες ενίοτε δεν πιάνουν.

Έχοντας ο αναγνώστης όλα αυτά που περιγράφουμε υπ' όψιν του, μπορεί να "δει" λίγο διαφορετικά τα συμβαίνοντα σήμερα.

Αν ο εκπαιδευμένος σταλινικός Τσίπρας είχε γνώση τού "σεναρίου" σωτηρίας των δωσίλογων, δεν θα δίσταζε να αναλάβει την "εργολαβία" να τους "σώσει" ...Γιατί να διστάσει με τόσο ισχυρά αφεντικά από πίσω του;

Με τις "πλάτες" των Αμερικανών ανέλαβε να φέρει σε πέρας μια αποστολή, η οποία ακόμα και για έναν πραγματικά γενναίο άνθρωπο θα ήταν εφιαλτική ...Θα αναλάμβανε να βουτήξει τον λαό στην αθλιότητα, για να σώσει τον σχεδιασμό των αφεντικών και βέβαια και τους υπαλλήλους τους ...Θα μπαίναμε ως λαός στην κόλαση, για να σωθούν οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες και οι Παπανδρέου, οι οποίοι μας πούλησαν στους τοκογλύφους ...Για να μπορέσουν οι Αμερικανοί να συνεχίσουν τον έλεγχο της χώρας και μετά την καταστροφή.

Με τις "πλάτες" των Αμερικανών ο σταλινικός Τσίπρας έκανε αυτό το αντιευρωπαϊκό "σώου" στην προεκλογική περίοδο.

Με αυτών τις "πλάτες" ύψωνε τη σταλινική του "γροθιά" στον ουρανό.

Με τέτοιους προστάτες ποιος θα "μασούσε" να παραστήσει τον "ήρωα";

Απειλούσε τις "Αγορές" και άρα τους Αμερικανούς, όταν γνώριζε ότι το "κούρεμα" δεν τις αφορούσε πλέον.

Πουλούσε "τρέλα" στην Ευρώπη και "αντίσταση".

γιατί ήξερε ότι έχει προστασία.

Έκανε "ματιές" στους Κάστρο, γιατί ήξερε ότι παίζει σε ένα "στημένο" παιχνίδι.

Ποιος "αυτοδημιούργητος" θα τολμούσε να κάνει τέτοια πράγματα;

Ας κοιτάξει γύρω του ο αναγνώστης και ας δει έναν σαραντάχρονο, ο οποίος θα μπορούσε μόνος του να χειριστεί με αυτόν τον τρόπο τα πράγματα.

Εξαιτίας αυτού του σίγουρου "σεναρίου" προκάλεσε και το Δημοψήφισμα-"εμφύλιο".

Έχοντας μπροστά του τον "τυφλοσούρτη" προηγούμενων πετυχημένων εφαρμογών, δεν δίστασε να τις επαναλάβει.

Γνώριζε την αξιοπιστία τής σωτήριας πρακτικής τού "εμφυλίου" τόσο στην περίπτωση της κατοχικής όσο και της χουντικής καταστροφής.

Υπό την επίβλεψη των Αμερικανών μπορούσε να τον προκαλέσει έστω και σε ένα ιδεατό επίπεδο.

Ποιος ο στόχος αυτού του "εμφυλίου";

...Να πετάξει τον "μουντζούρη" τής συμφωνίας και του νέου Μνημονίου στον λαό ...Να σβήσει τις ευθύνες των δωσίλογων και να τις "φορτώσει" στον λαό.

Να δώσει στους δωσίλογους την ευκαιρία να παραστήσουν τους φορείς τής δημοκρατίας, της ανάπτυξης και του πολιτισμού.

Ο ίδιος, ως σταλινικός - και άρα ως πολιτικά "στιγματισμένος" - θα δεχόταν σε κάποια στιγμή να πάρει πάνω του το βάρος τής περήφανης "ήττας".

Αυτός θα ήταν ο γενναίος που πήρε τα "βουνά", αλλά ο "δειλός" λαός δεν τον ακολούθησε ...Ο λαός των "νοικοκύρηδων" θα ακολουθούσε τους "ξεπλυμένους" δοσίλογους.

Αυτός ήταν ο σχεδιασμός.

Θα έβαζαν τον λαό σε μια τρομερή "πρέσα" παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας και θα έβγαζαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν.

Ο Τσίπρας θα μπλόφαρε, αλλά αυτή η μπλόφα θα ήταν η "αποκατάστασή" του για την υπόλοιπη ζωή του.

Μέχρι και τα εγγόνια του θα βολεύονταν ...Τα παιδιά του Ερνέστου ...Του επαναστάτη γιου του επαναστάτη παππού.

Η "παράσταση" με αυτόν τον τρόπο θα λάμβανε τέλος με τον ιδανικό τρόπο.

Θα "σφράγιζε" για πάντα η προδοσία και δεν θα υπήρχε κανένας ένοχος, εφόσον δεν θα υπήρχε έγκλημα.

Η κυβέρνηση θα έφερνε το νέο Μνημόνιο στη Βουλή και μάλιστα μέσα σε εορταστικό και πανηγυρικό "κλίμα", καθώς η Ελλάδα θα παρέμενε στον "πολιτισμένο" κόσμο και στον "πλούτο" τού ευρώ...

...Θα σώζονταν όλα μαζί τα πολιτικά "τζάκια", τα οποία γεννήθηκαν στην Κατοχή και "διέπρεψαν" στα Μνημόνια ...Θα πανηγύριζαν οι Θεοδωράκηδες, οι Φώφες και οι Μεϊμαράκηδες, που κι αυτοί συνετέλεσαν στο να διατηρηθεί ο "πολιτισμός" στην Ελλάδα ...Θα πανηγύριζαν μαζί του όλοι οι εγκληματίες, εφόσον θα απαλλάσσονταν άπαξ για τις όποιες ποινικές τους ευθύνες για τα Μνημόνια.

Τι ποινικές ευθύνες θα μπορούσαν να έχουν για κάτι στο οποίο και ο λαός έδρασε με τον ίδιο τρόπο;

Ευτυχείς όλοι.

Ο Αλεξάκης θα τους έσωζε όλους και είτε ως Πρωθυπουργός είτε ως "επαναστάτης", θα "καπάρωνε" θέση μελλοντικού εθνικού "κεφαλαίου" για πάρα πολύ καιρό.

Θα έσωζε και ολόκληρο τον "βόθρο" τής Μεταπολίτευσης.

Θα έσωζε τους ανθρώπους των Αμερικανών και άρα τα "τζάκια" της.

Αυτό, δηλαδή, το οποίο είδαμε να επιχειρείται πάνω στις "στάχτες" τής σημερινής ερημωμένης Ελλάδας, καθώς κλήθηκε να "πει" τη γνώμη της σε ένα άνευ λόγου και σκοπού Δημοψήφισμα.

Ήταν σίγουροι για το "ΝΑΙ" και γι' αυτό είδαμε και θαύματα, τα οποία μόνον στην Καινή Διαθήκη είχαμε συναντήσει ...Είδαμε "μουγκούς" να μιλάνε ...Είδαμε πεθαμένους να ανασταίνονται από τον τάφο τους ...Είδαμε τον "μουγκό" Καραμανλή να φλυαρεί επί όλων των εθνικών και κοινωνικών θεμάτων, προκειμένου να πείσει τον λαό για μια επιλογή, η οποία δεν αφορούσε το ερώτημα ...Είδαμε τον "πεθαμένο" Μητσοτάκη να εγκαταλείπει τον "τάφο" τής Αραβαντινού και να πηγαίνει όρθιος στο Σύνταγμα ...Είδαμε τον Σημίτη να "κράζει" από το Κορακοχώρι.

Αυτή είναι η απόδειξη ότι ολόκληρο το κύκλωμα των δωσίλογων θεωρούσε βέβαιο το "ΝΑΙ".

Οι μεγάλες "οικογένειες" έτρεξαν να πιστωθούν το μερίδιό τους από το "ΝΑΙ" ...Να πιστωθούν έναν χυδαίο "θρίαμβο", για να μπορούν να επιβιώσουν και την επόμενη ημέρα ....Να πιστωθούν τη "σοφία" και την "ωριμότητα" σύγχρονων "Νεστόρων", που θα τους έδινε τη μακροβιότητα που είχαν ανάγκη ...Να εμφανιστούν σαν οι "ογκόλιθοι" της πολιτικής, που, όταν "κινούνται", ο λαός τους ακούει και βέβαια "υπακούει".

Αν δεν ήταν σίγουροι για το "ΝΑΙ", δεν θα εκτίθονταν σε αυτόν τον βαθμό, ώστε να χρεωθούν ήττα.

Αυτοί ήταν έτοιμοι να "πιστωθούν" θρίαμβο, ώστε να ανακεφαλαιοποιήσουν τα ονόματά τους.

Το "ΝΑΙ" όμως ήταν επιθυμητό και για τον ίδιο τον Τσίπρα.

Θα "ηττούνταν" κι αυτός σαν τον συνάδερφό του Ζαχαριάδη, εισπράττοντας όμως ως ανταμοιβή το σωτήριο γι' αυτόν "ΝΑΙ" ...Σωτήριο, γιατί θα του επέτρεπε να "δραπετεύσει" από τις ευθύνες του ...Ό,τι και να γινόταν, αυτός θα τη βόλευε.

Αν επιβίωνε ως Πρωθυπουργός, θα απάλλασσε όλους τους προκατόχους του από τις ευθύνες του και θα υπέγραφε Μνημόνιο, εκτελώντας "εντολή" του λαού.

Αν δεν επιβίωνε, αναγκαζόμενος να υποβάλει την παραίτησή του, λόγω ενός ταπεινωτικού "ΝΑΙ", θα παρέδιδε την Κυβέρνηση στους "ξεπλυμένους" δωσίλογους.

...Θα αναλάμβανε ένας δοτός Στουρνάρας επικεφαλής μιας "οικουμενικής" κυβέρνησης του "δημοκρατικού τόξου" ...και, από εδώ πάνε κι οι άλλοι ...Ξανά οι σταλινικοί στον γνωστό τους ρόλο να φωνάζουν για "ανένδοτους" και "πραξικοπήματα".

Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι πρόδωσαν, θα φώναζαν για προδότες.

Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι θα μας φόρτωναν το τελευταίο Μνημόνιο, θα παρίσταναν τους αντιμνημονιακούς.

Πολυτελής καριέρα "γέρου της Δημοκρατίας" και "ανένδοτων" περίμενε τον "ήρωα" Τσίπρα ...Τον εκ του ασφαλούς "ήρωα" ...Το δημιούργημα των σταλινικών "εργαστηρίων" και των υπογείων τής αμερικανικής πρεσβείας, η οποία γνώριζε το σόι του από τότε που οι Συνταγματάρχες πουλούσαν δημόσια έργα με εργολάβους Τσίπρες και αθλητικά θεάματα με τον Παναθηναϊκό τού Ασλανίδη και του Τσίπρα.

Δυστυχώς όμως για τον Τσίπρα ο λαός είχε άλλη άποψη.

Οι μπλόφες δεν πιάνουν πάντα και η μπλόφα-Τσίπρα δεν έπιασε ...Δεν έπιασε, παρ' όλο τον καλό σχεδιασμό και την "άνωθεν" επίβλεψη.

Ίσως ήταν η πρώτη φορά που απέτυχαν να παρασύρουν τον κόσμο οι σταλινικοί.

Δεν έπιασε όλη η πίεση των σταλινικών της γενιάς τού Πολυτεχνείου, οι οποίοι "κραύγαζαν" για το "ΝΑΙ", απειλώντας θεούς και δαίμονες.

Δεν έπιασε η τρομοκρατία τής Τρέμη, του Τατούλη ή της Δαμανάκη.

Μέχρι και τον Λαλιώτη επιστράτευσαν και δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τα πράγματα.

Δεν πέτυχαν τον στόχο ν' αναλάβει ο ελληνικός λαός την αποκλειστική ευθύνη τής κατάντιας που βιώνει στην εποχή των Μνημονίων ...Δεν έπιασε το κόλπο εκείνο, το οποίο δοκιμάστηκε πρόσφατα και στην Κύπρο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και στην ανάλογη καταστροφή τού κυπριακού ελληνισμού πρωταγωνιστής ήταν ένας σταλινικός ...Ο σταλινικός Χριστόφιας βύθισε στην αθλιότητα την Κύπρο και "ξέπλυνε" τους χαφιέδες τής προδοσίας τού σχεδίου Ανάν ...Αυτούς, οι οποίοι τα "πήραν" από τους Αμερικανούς και κυβερνάνε σήμερα την Κύπρο σαν "λευκές περιστερές" ..."Σφουγγαράκι" κανονικό οι σταλινικοί ...Ανθέλληνες μέχρι το μεδούλι.

Το "ΟΧΙ" που τους κατέστρεψε.

Δυστυχώς, όμως, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελά ...Ξεκαρδίζεται, συγκεκριμένα.

Αυτοί, οι οποίοι μεθόδευσαν ένα σίγουρο "ΝΑΙ".

εισέπραξαν ένα τεράστιο "ΟΧΙ".

Ο λαός μπήκε σε μια πρέσα απίστευτης πίεσης και άντεξε.

Υπέστη μέχρι και "εικονικό πνιγμό", πηγαίνοντας για Δημοψήφισμα υπό συνθήκες τραπεζικής ασφυξίας και άντεξε.

Είπε ένα τεράστιο ΟΧΙ και τους κατέστρεψε όλους.

Όλοι οι σχεδιασμοί πήγαν στα σκουπίδια.

Ο λαός δεν υπάκουσε στα συνωμοτικά σταλινικά σκουπίδια, τα οποία από το πρωί μέχρι το βράδυ τον απειλούσαν απ' όλα τα πόστα.

Το "ΟΧΙ" τσάκισε όλους αυτούς τους έμπειρους σταλινικούς, οι οποίοι αποτελούσαν πολιτικά "δεκανίκια" των ισχυρών και ισχυροποιούσαν τα "τζάκια".

Το αποτέλεσμα γι' αυτά τα "τζάκια" ήταν τραγικό.

Μέσα σε μία ημέρα υπέστησαν φθορά τέτοια, η οποία είναι μη αναστρέψιμη.

Τι μπορεί να πει μία ημέρα μετά την απόλυτη αποτυχία το "επαναστατικό "πολίτμπιρο" των σταλινικών τού Τσίπρα;

Μπορούν να συνεχίσουν να παριστάνουν τους "κόπτες" Μνημονίων και να τους χτυπά ο λαός στην πλάτη;

Τι μπορεί να πει μετά το ατυχές Δημοψήφισμα ο Καραμανλής;

...Να παραστήσει το εθνικό κεφάλαιο;

...Να παραστήσει τον υπερκομματικό ενωτικό παράγοντα, ο οποίος επηρεάζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας;

Πώς;

Μετά από χρόνια - και όπως συνήθως, υιοθετώντας την άποψη των ισχυρών - έσπασε τη "σιωπή" του και δεν τον υπολόγισε κανένας.

Το ίδιο και με τους Παπανδρέου και τους Μητσοτάκηδες.

Ο Παπανδρέου ζητούσε από τον λαό "σύνεση" και "ωριμότητα".

Η Ντόρα κάθε δύο μέρες απειλούσε με δραχμές και χρεοκοπίες.

Ο Κούλης, νομίζοντας ότι κάνει "επένδυση", βαρούσε στα κανάλια "κουπί" για το "ΝΑΙ"...

...Κανένας δεν έπεισε κανέναν.

Όλοι αυτοί χρεώθηκαν την ήττα τού "ΝΑΙ".

Εκτέθηκαν, γιατί νόμιζαν ότι η νίκη είναι σίγουρη και βγήκαν για θριαμβευτικό περίπατο.

Συνέχισαν την παράδοση της συνομοταξίας τους ...Την παράδοση του τζάμπα μάγκα.

Ρώτησαν - όπως συνήθως - τους Ρουσόπουλους, τις Βούλτεψες ή τους Λαζαρίδηδες ...όμως, δυστυχώς γι' αυτούς, ήρθε ανάποδα η κατάσταση.

Κανένας απ' αυτούς, οι οποίοι δήθεν διέθεταν μεγάλο ειδικό "βάρος", δεν δικαιώθηκε στον αγώνα του ...Όλοι έπιασαν "κουβά", όπως θα έλεγαν οι "τζογαδόροι" ...Οι ίδιοι "τζογαδόροι", οι οποίοι στα μεγάλα γραφεία στοιχημάτων θεωρούσαν το "ΝΑΙ" ως σίγουρο ...Και όμως.

Αυτοί, οι επώνυμοι υπερασπιστές τού "ΝΑΙ", πήγαν στα άχρηστα και στα σκουπίδια.

Λίγες ώρες μετά το Δημοψήφισμα η ΝΔ βρέθηκε χωρίς ηγεσία και με έναν "μαγαζάτορα", ο οποίος, παρ' όλο που είναι χοντρός, δεν έχει πλέον καθόλου "βάρος".

Καταστροφή και για τους Μητσοτάκηδες.

Αυτοί, οι οποίοι διεκδικούσαν την ηγεσία τού κόμματος σε εποχές ισχυρών αρχηγών, δεν μπορούν να τη διεκδικήσουν τώρα που "χηρεύει".

Για το ΠΑΣΟΚ τι να πούμε;

...Πιο κάτω δεν έχει ...Ο σύλλογος κομμωτριών, εξειδικευμένων στο οικολογικό ντεκαπάζ, έχει πιο καταρτισμένη ηγεσία.

Το ίδιο όμως καταστροφικό ήταν και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε επενδύσει ο ΣΥΡΙΖΑ την επιβίωσή του σε αυτό το "ΝΑΙ".

Θα έπαιρνε την ευθύνη του Μνημονίου ο λαός και το ΣΥΡΙΖΑ απλά θα ήταν ο ανεύθυνος "εργολάβος" ενός αποφασισμένου "ιδιοκτήτη".

Το "ΝΑΙ", όμως, τον κατέστρεψε ...Το ομολόγησε, για να τους "καρφώσει" ο ίδιος ο Βαρουφάκης ...Δήλωσε ότι πήγε στο Μαξίμου για να πανηγυρίσει το "ΟΧΙ" με τους εμπνευστές του σταλινικούς "επαναστάτες" και έπεσε πάνω σε μνημόσυνο ...Σε απόγνωση τους βρήκε.

Το τι επιθυμούσε πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ από το Δημοψήφισμα δεν προκύπτει μόνον από μια τέτοιου είδους "ελαφριά" πληροφορία ...Προκύπτει από την πολιτική κίνηση του Τσίπρα μετά το Δημοψήφισμα.

Αυτό είναι και το παγκόσμιο ρεκόρ του.

Ζήτησε από τον λαό το "ΟΧΙ", για να αγνοήσει τους δωσίλογους του "ΝΑΙ" και πριν πάει για την τελική διαπραγμάτευση τον αγνόησε.

Ζήτησε από τον λαό το "ΟΧΙ".

για να πολεμήσει τις δυνάμεις τού "ΝΑΙ" και πριν πάει για τη μεγάλη υποτίθεται "μάχη", αγνόησε το "ΟΧΙ" του λαού και πήρε στις "αποσκευές" του το "ΝΑΙ" των εκφραστών του.

Πήρε στις "αποσκευές" του αυτό, το οποίο είχε ήδη και απλά το Δημοψήφισμα το αποκάλυψε.

Γιατί άραγε έκανε συμβούλιο αρχηγών ο επικεφαλής τού "ΟΧΙ", εφόσον είχε πάρει την εντολή από τον λαό;

Σε τι θα τον στήριζαν οι ηγέτες τού "ΝΑΙ", όταν η εντολή από τον λαό ήταν η αντίθετη;

Καταλαβαίνει ο αναγνώστης την απόγνωση και την αδυναμία να διαχειριστούν το "ανάποδο" αποτέλεσμα;

Δεν γνώριζαν πώς να διαχειριστούν μια ανεπιθύμητη "νίκη" ...Ο Ζαχαριάδης νίκησε στο "βουνό" και δεν ήξερε τι να κάνει στην "πόλη".

Ο Τσίπρας νίκησε στο Δημοψήφισμα την ώρα που είχε αγοράσει γιορτινά "χαρτομάντιλα", για να κλάψει την ήττα του.

Ήταν προετοιμασμένοι οι "γενναίοι" να "κλάψουν" για την "ήττα", φορτώνοντας στον λαό τη δειλία.

Ήταν προετοιμασμένοι να ανακαλύψουν μέχρι και την "ακεραιότητα" των Θεοδωράκηδων και των Μεϊμαράκηδων.

Πλάκα τους κάνει ο Μεϊμαράκης στη Βουλή και είναι αναγκασμένοι να τη "φάνε", γιατί δεν έχουν τη δύναμη να αντιδράσουν ...Συγχαρητήρια έδωσε ο Άδωνης στον Τσίπρα για το "πετυχημένο" Μνημόνιο.

Ο Τσίπρας τώρα είναι δεμένος με ένα βαρύ "ΟΧΙ", το οποίο τον πάει στον "πάτο" τής πολιτικής ...Ένα "ΟΧΙ", το οποίο μοιάζει με "αμόνι" που είναι δεμένο στον λαιμό του σταλινικού "ναυαγού" ...Ένα "ΟΧΙ", το οποίο δεν του δίνει άλλοθι να πάρει νέο Μνημόνιο ...Το ίδιο "ΟΧΙ" είναι ένα "αμόνι" και στον λαιμό των "τζακιών".

Μπορεί φαινομενικά να έκαναν τελικά αυτό που ήθελαν, αλλά αυτή η νίκη δεν ήταν καν "πύρρειος" ...Ήταν μια νίκη "θανάσιμη".

Μετατρέποντας το "ΟΧΙ" σε ένα ταπεινωτικό "ΝΑΙ", εξυπηρέτησαν τα αφεντικά, αλλά όχι τους εαυτούς τους.

Η εξέλιξη του Δημοψηφίσματος ήταν καταστροφική, εφόσον δεν τους ταύτισε με καμία μερίδα τού λαού.

Όσοι πολίτες δεν αγνόησαν το Δημοψήφισμα, αγνόησαν τους ίδιους και ψήφισαν στην πλειοψηφία τους "ΟΧΙ".

Όμως, το αναπάντεχο "ΟΧΙ" έχει και πλήθος άλλων παρενεργειών, που ξεπερνάνε τα όρια της Ελλάδας.

Οι Αμερικανοί "αρχιτέκτονες" του εμφυλιοπολεμικού Δημοψηφίσματος βλέπουν την τεράστια ζημιά στο πολιτικό προσωπικό τής Ελλάδας, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνουν ότι η ζημιά δεν περιορίζεται μόνον εντός αυτής.

Τις παρενέργειες του ατυχούς Δημοψηφίσματος δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Περιμένοντας ένα σίγουρο "ΝΑΙ" τής ελληνικής υποταγής, ήθελαν να "διδάξουν" τους λαούς τής Ευρώπης για τα επερχόμενα μεγάλα ευρωπαϊκά Μνημόνια.

Το "ΟΧΙ" σε αυτήν την περίπτωση είναι καταστροφικό.

Σε μια Ευρώπη, την οποία επιθυμούν υποταγμένη, εμφανίζεται από δικό τους σχεδιαστικό και διαχειριστικό λάθος ένας λαός ανυπότακτος.

Σε μια Ευρώπη, την οποία προσπαθούν να πείσουν ότι πρέπει να "κουρέψει" το χρέος ενός "υποταγμένου" - στα όρια της ικεσίας - λαού, το "κούρεμα" αυτό εμφανίζεται πλέον σαν "λεία" ανυπότακτου επαναστάτη.

Αυτό, όμως, ξεσηκώνει τους λαούς με άγνωστα αποτελέσματα.

Οι Ιταλοί ή οι Ισπανοί ήδη απαίτησαν "κούρεμα" και των δικών τους χρεών.

Με μία διαφορά όμως.

Αυτοί ακόμα χρωστάνε στους τοκογλύφους και άρα στα αφεντικά των ηλιθίων.

Το "παιχνίδι", το οποίο έκαναν τα δουλικά τους, για να εκμεταλλευτούν το ελληνικό χρέος υπέρ των συμφερόντων τους, θα "γυρίσει" ανάποδα και θα τους κάνει ζημιά.

Κάποιοι πολιτικοί, όπως η Λεπέν και ο Γκρίλο, έχουν αρχίσει να "ψήνουν" Δημοψηφίσματα ακόμα και για την παραμονή των χωρών τους στη ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρώπη.

Τα πράγματα στο εξής θα γίνουν ακόμα χειρότερα, γιατί τώρα αναγκαστικά - και μέσα στα πλαίσια τής αμερικανικής πολιτικής - θα πρέπει ν' αναζητηθεί το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους.

Δεν έχουν χρόνο οι Αμερικανοί να διαχειριστούν διαφορετικά τα πράγματα.

Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν τον Σόιμπλε να κάνει τον "κακό" και οι ίδιοι πήραν τον ρόλο τού "καλού".

Όπως και να έχει όμως η κατάσταση, αναγκαστικά θα πρέπει ν' ανοίξει και η κουβέντα για τη βιωσιμότητα αυτού του χρέους.

Όμως, αυτό είναι επικίνδυνο, καθώς η κουβέντα - και μάλιστα τη στιγμή που αυτή αφορά όλους τους Ευρωπαίους - θα πρέπει να γίνει δημοσίως.

Γιατί είναι επικίνδυνο;

...Γιατί μετά τον ισχυρισμό τού αμερικανικού ΔΝΤ πως το ελληνικό χρέος δεν είναι "βιώσιμο", το ερώτημα που προκύπτει είναι το ...ΠΟΤΕ το κατάλαβαν.

Αυτό θα είναι μια "πυρηνική βόμβα" στα θεμέλια τής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατί;

...Γιατί θα αποδειχθεί ότι οι λαοί τής Ένωσης προδόθηκαν από τις ηγεσίες τους.

Οι λαοί τής Ευρωπαϊκής Ένωσης προδόθηκαν από τα ευρωπαϊκά όργανα των Βρυξελών.

Το ελληνικό χρέος ήταν γνωστό πως δεν ήταν βιώσιμο πολύ πριν αναγκαστούν να το "φορτωθούν" οι Ευρωπαίοι.

Προδότες και εγκληματίες ήταν οι "ηγέτες" τής Ευρώπης, οι οποίοι ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να πληρώσουν ένα χρέος, το οποίο δεν μπορεί ποτέ ν' αποπληρωθεί.

Προδότες και εγκληματίες ήταν οι "ηγέτες", οι οποίοι πήραν τα χρήματα των λαών, για να μην χάσουν τα κέρδη τους οι τοκογλύφοι.

Προδότες των λαών είναι αυτοί, οι οποίοι έκρυψαν την αλήθεια και "φόρτωσαν" τον παράνομο ελληνικό λογαριασμό στους λαούς τής Ευρώπης.

Κάποιοι ρίσκαραν τις συντάξεις ολόκληρων γενιών, για να κάνουν "μπίζνες" με τα δάνεια των τοκογλύφων στην Ελλάδα.

Αυτοί οι κάποιοι, που είναι οι γνωστοί μας "θεσμοί", είναι εκείνοι που λεηλάτησαν τους λαούς και θέλουν τα να "φορτώσουν" όλα στην Ελλάδα.

Με το Μνημόνιο θέλουν να "λιώσουν" στην κυριολεξία την Ελλάδα, για να πείσουν τους Ευρωπαίους ότι τιμωρούν αυτόν, ο οποίος ρίσκαρε την πρόοδό τους.

Οι "καλοί", δηλαδή, τιμωρούν σκληρά τους "κακούς", οι οποίοι "έφαγαν" τα χρήματα των Ευρωπαίων.

Σε αυτό τους το παιχνίδι τούς βοηθά ο Τσίπρας, εφόσον δεν κάνει αγώνα υπέρ των Ελλήνων.

Δεν κάνει αγώνα ν' αποδείξει ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη είναι θύματα των ίδιων παραγόντων ...Αυτή είναι η μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ τού Τσίπρα.

Ενώ για το "σώου" έβαλε την Κωνσταντοπούλου να κάνει μια δήθεν έρευνα για τη νομιμότητα του χρέους, δεν χρησιμοποίησε το δίκιο του ελληνικού λαού ως "όπλο" ...Το "ακύρωσε" και απλά πέταξε το "μπαλάκι" τής ευθύνης στον ίδιο τον λαό.

Γι' αυτόν τον λόγο τόσο ο Τσίπρας όσο και οι Αμερικανοί επένδυσαν στο "ΝΑΙ" του Δημοψηφίσματος.

Αν το πετύχαιναν αυτό οι Αμερικανοί σχεδιαστές, θα ήταν ευτυχείς.

Το δίκιο του λαού απέναντι στους "Αμερικανούς" τοκογλύφους θα πήγαινε στα σκουπίδια.

Οι δικοί τους δωσίλογοι θα σώζονταν και θα μονοπωλούσαν την εξουσία και οι επίσης δικοί τους σταλινικοί θα συνέχιζαν τη συνωμοσία της αναξιοκρατίας και θα "καπέλωναν" ολόκληρη τη λαϊκή αντίδραση ...Μονά-ζυγά και πάλι δικά τους.

Τα "τζάκια" τής Μεταπολίτευσης θα είχαν "σωθεί" όλα και το κύκλωμα των σταλινικών θα μονοπωλούσε τον έλεγχο των πάντων.

Βέβαια μέσα σε αυτήν την κατάσταση δεν θα ξεχνούσαν να σώσουν και τον Τσίπρα.

Ο Τσίπρας θα παρίστανε τον επόμενο "γέρο" των "ανένδοτων", τον οποίο δυστυχώς οι "κακοί" δεν τον άφησαν να κυβερνήσει, ενώ ο λαός τον ήθελε.

Σε λίγους μήνες, δηλαδή, ο Τσίπρας θα εκτελούσε ολόκληρο το "ρεπερτόριο" των Παπανδρέου.

Θα έπαιρνε την εξουσία με ψέματα σαν τον Ανδρέα, θα έκανε τα ίδια με τον Γιωργάκη και θα κατέληγε σαν τον "γέρο", ο οποίος προκάλεσε τον Εμφύλιο και παρίστανε εκ του πονηρού τον τιμητή των πάντων.

Όλα αυτά, όμως, δεν πρόκειται να γίνουν, γιατί ο λαός αντέδρασε σωστά ...Τους την έκανε τη ζημιά.

Με το "ΟΧΙ" στέρησε τη δυνατότητα από τον Τσίπρα να φύγει από τον τόπο τού εγκλήματος με ελαφρά "πηδηματάκια" ...Του στέρησε τη δυνατότητα να περάσει στην ιστορία σαν ο πιο νεαρός Πρωθυπουργός, που χωρίς καθόλου κόστος πρόδωσε και έφυγε.

Πιάστηκε ο ίδιος στην "παγίδα" που έστηνε για τον λαό.

Ο λαός έδωσε τη "νίκη" στον "Ζαχαριάδη" και τώρα δεν υπάρχει δίοδος διαφυγής γι' αυτόν.

Θα καθίσει εκεί όπου βρίσκεται και θα στηρίξει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το οποίο ήθελε εξ αρχής να μας "φορτώσει".

Θα ταυτιστεί με τους υπόλοιπους δωσίλογους και όλοι μαζί θα απομονωθούν σε μια Βουλή, η οποία πλέον δεν αντιπροσωπεύει κανέναν Έλληνα.

Καμία "οικουμενική" δεν θα τον απαλλάξει, για να του δώσει "άλλοθι" να βγει από αυτήν τη Βουλή των προδοτών για "ανένδοτους" στις πλατείες.

Θα το πιει το πικρό "ποτήρι" τής προδοσίας και θα αποκαλυφθεί.

Μαζί του στο "τέλος" θα τον ακολουθήσουν και τα "τζάκια", τα οποία "κάηκαν" με το Δημοψήφισμα.

Τα επεισόδια έξω από τη Βουλή με "υπογραφή" δανειστών.

Από τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση υιοθέτησε το προδοτικό και εθνοκτόνο Μνημόνιο, ήταν δεδομένο ότι ο "μήνας τού μέλιτος" μεταξύ Τσίπρα και κοινωνίας έχει τελειώσει.

Ο Τσίπρας δεν είναι πλέον το αγαπημένο "παιδί" τού λαού.

Ανήκει στο ίδιο κλαμπ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ με τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά.

Από την ώρα που επέλεξε το "ΝΑΙ" του Άδωνη και του Θεοδωράκη και αγνόησε το "ΟΧΙ" του λαού, έχει "τελειώσει".

Από την ώρα που ψηφίστηκε το δικό του Μνημόνιο, το οποίο είναι απεχθέστερο όλων, είναι "τελειωμένος".

Ευνόητο είναι λοιπόν ότι έπρεπε να αναλάβουν τα αφεντικά τον έλεγχο αυτής της κοινωνίας, εφόσον το "δούλεμα" πλέον δεν θα αρκούσε.

Την ώρα που οι προδότες ψήφιζαν τα εθνοκτόνα μέτρα, έπρεπε να προστατευτεί ο "βόθρος" τής δημοκρατίας ...Πραγματικός "βόθρος", τη στιγμή που εκεί "ευδοκιμούν" "βατράχια", "φίδια" και "σκουλήκια" της προδοσίας ..."Βατράχια" σαν τον Άδωνη ή τη Βούλτεψη ..."Φίδια" σαν τον Καραμανλή ή τον Σαμαρά και "σκουλήκια" σαν την Παπαρήγα και τον Κουτσούμπα.

Αυτός ο χώρος έπρεπε να προστατευτεί από την πιθανή αντίδραση του λαού ...Του εξαγριωμένου λαού, ο οποίος έδωσε δύο φορές "εντολή" και αγνοήθηκε επιδεικτικά καί τις δύο φορές από τους προδότες.

Τα "εξυπνακίστικα" των "αριστερών" ήταν πλέον πολύ επικίνδυνα για να θεωρηθούν ασφαλή από την αμερικανική πρεσβεία.

Ως εκ τούτου, για να προστατευτεί η Βουλή στη διάρκεια της προδοτικής ψηφοφορίας, έπρεπε να ακολουθηθούν οι γνωστές μέθοδοι της αμερικανικής πρεσβείας ...Οι γνωστές μέθοδοι, οι οποίες προστατεύουν τους προδότες από την αντίδραση του πλήθους ...Οι μέθοδοι, οι οποίες προστάτευσαν τον Γεώργιο Παπανδρέου το 1944 ή τον Γιωργάκη Παπανδρέου το 2011.

Τι έκαναν;

..."Θωράκισαν" τον χώρο γύρω από τη Βουλή στο κρίσιμο διάστημα της ψηφοφορίας που τους ενδιέφερε.

Τη σημαντικότητα αυτής της προστασίας την αντιλαμβάνεται κάποιος από τα μέσα που επιστρατεύουν κάθε φορά που το επιδιώκουν.

Γιατί;

...Γιατί "εκθέτουν" τα μέσα και εκτίθενται και οι ίδιοι από τα μέσα.

Τι θέλουμε να πούμε μ' αυτό ...Η σημαντικότητα της κατάστασης και το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να αποτρέψουν μια κάποια λαϊκή "μάζωξη" στην Πλατεία Συντάγματος, αποκαλύπτει τον λόγο της χρήσης τού ΚΚΕ ...Το ΚΚΕ μόνον όταν είναι τεχνικώς αδύνατο να αποτρέψουν μια λαϊκή συγκέντρωση το "επιστρατεύουν".

Όταν αυτό δεν είναι απαραίτητο, το αφήνουν και "βόσκει" διαμαρτυρόμενο κάπου κατά την Ομόνοια.

Όμως, την κρίσιμη ημέρα τής ψηφοφορίας, το ΚΚΕ - οπλισμένο με τα γνωστά ρόπαλα-σημαιάκια - συγκεντρώθηκε και παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο κέντρο τής Πλατείας Συντάγματος.

Γιατί το κάνουν αυτό;

...Το ΚΚΕ το χρησιμοποιούν, για να αποτρέψουν τον κόσμο να συγκεντρώνεται στον ίδιο χώρο μ' αυτό.

Άρα, όταν έχουν εντοπίσει τον χώρο στον οποίον δεν θέλουν να συγκεντρωθεί κόσμος, βάζουν το ΚΚΕ να τον καταλάβει πρώτο.

Με το ΠΑΜΕ στην κορυφή τής Πλατείας συντάγματος ήταν σίγουρη η επιτυχία τους, εφόσον οι υγιείς δημοκράτες δεν θέλουν να έχουν παρτίδες με το πολιτικό Aids.

Επιπλέον, τους δίνεται και μια ευκαιρία να συκοφαντήσουν τον ελληνικό λαό στο παγκόσμιο κοινό.

Να εμφανίζουν τους αντιδρώντες Έλληνες σαν κομμουνιστές και φασίστες.

Όμως, το βασικό είναι ότι με την εμφάνιση των κομμουνιστών αποτρέπουν τη συγκέντρωση των πολιτών.

Απλή τακτική ...Όταν θέλεις να αποτρέψεις κάποιους να μπουν σε μια πισίνα, χωρίς να εκτεθείς με απαγορεύσεις και βίαιες συμπεριφορές, τι κάνεις;

...Πετάς μερικά "κόπρανα" μέσα σ' αυτήν και δεν μπαίνει κανένας μέσα.

Ας φανταστεί κάποιος την Πλατεία Συντάγματος σαν μια τέτοια "πισίνα" και καταλαβαίνει και τον τρόπο που χρησιμοποιείται το ΚΚΕ.

Όμως, επειδή ακόμα κι αυτό δεν μπορεί να καλύψει το σύνολο του χρονικού φάσματος που θα απαιτούσε η ψηφοφορία, έπρεπε να λάβουν συμπληρωματικά μέτρα.

Σε κάποια στιγμή θα έπρεπε να αποσυρθούν οι επαγγελματίες προβοκάτορες και τότε θα ήταν πιθανό και πάλι να συγκεντρωθεί πλήθος αγανακτισμένων πολιτών ...Πολύ αγανακτισμένων, εφόσον το "ΟΧΙ" του δημοψηφίσματος ακόμα είναι "ζεστό" και η προδοσία "καίει".

Γι' αυτόν τον λόγο πάντα ακολουθεί η δεύτερη φάση ...Η φάση των "επεισοδίων"...

...Συμβαίνει πάντα - και εντελώς "τυχαία" - μόλις αποσύρονται οι ροπαλοφόροι ΚΚΕδες από έναν χώρο, να εμφανίζονται οι επίσης ροπαλοφόροι προβοκάτορες ...Αυτοί, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τις φασαρίες που τρομάζουν τον κόσμο και αποθαρρύνουν τις προσπάθειες συγκέντρωσής του ...Αυτοί, οι οποίοι θα δώσουν άλλοθι στην αστυνομία να κάνει αποπνικτική - και άρα μη ανεκτή - την ατμόσφαιρα στον χώρο ...Αυτοί, οι οποίοι θα δώσουν άλλοθι στην αστυνομία να χτυπήσει ανύποπτους πολίτες και να τρομάξει τους υπόλοιπους.

Αυτό ακριβώς έγινε στην ψηφοφορία για το Μνημόνιο-Τσίπρα.

Επιτέλους είδε και ο κόσμος πώς είναι τα γκλομπ και τα δακρυγόνα της "Αριστεράς" ..."Πρώτη φορά καρπαζιά από αριστερά" ήταν για τους περισσότερους.

Προφανώς ήταν τόσο επείγουσα η ανάγκη των Αμερικανών και των συνεργατών τους να προστατεύσουν την κυβέρνηση των δωσίλογων, που δεν εμπιστεύονταν ούτε τους "γνωστούς-αγνώστους" μπαχαλάκηδες.

Δεν εμπιστεύονταν τους ντόπιους προβοκάτορες.

Διαβάζουμε τα δημοσιεύματα, τα οποία αφορούσαν τις προσαγωγές των επεισοδίων και μένουμε έκπληκτοι ...Αλλοδαποί ήταν οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες στα επεισόδια ...Αλλοδαποί τρομοκρατούσαν τον κόσμο την ώρα που ο Alexis προσπαθούσε να περάσει το νέο Μνημόνιο.

...Αυτό ήταν το σχέδιο ...Το σχέδιο του δήθεν αντιστασιακού Πανούση, ο οποίος διαλαλούσε όλον αυτό τον καιρό ότι κατέλαβε τη θέση του χωρίς την έγκριση της Αμερικανικής Πρεσβείας ...Προφανώς είχε την έγκριση των εξωγήινων και εκτέλεσε τόσο άψογα το αμερικάνικο επιχειρησιακό σχέδιο.

Αυτό, που είδαμε να συμβαίνει live.

Προκειμένου το προδομένο "ΟΧΙ" να μην κάνει την εμφάνισή του στο Σύνταγμα, οι Αμερικανοί με τους ξένους συνεργάτες τους οργάνωσαν το "σώου" τού παρακράτους τής Νέας Τάξης.

Κατά σύμπτωση, δηλαδή, οι φασαρίες έγιναν από Γερμανούς και Ολλανδούς όταν αυτό, το οποίο ψήφιζε η "ελληνική" Βουλή βόλευε τη Γερμανία και την Ολλανδία.

Η φασαρία έγινε από Πολωνούς, τη στιγμή που "ελληνική" Βουλή ψήφιζε αυτό, το οποίο έδωσε "εντολή" να ψηφίσει ο Πολωνός Τουσκ.

Τι άλλο να περιμένουμε κατά την εξέλιξη των πραγμάτων;

...Όλο το "πρόγραμμα" των μυστικών υπηρεσιών.

Όταν ψηφιζόταν το Μνημόνιο, οι παρακρατικοί "έσωζαν" τον Τσίπρα όπως έσωσαν τον Παπανδρέου όταν είχε αυτήν την ανάγκη.

Μετά εκτιμούμε θα πάμε στη μέθοδο-Καραμανλή ...Στη μέθοδο της θυματοποίησης του "εκλεκτού" προδότη ...Της θυματοποίησης του ηγέτη, που τον "κυνηγάνε" οι ξένοι ιμπεριαλιστές, γιατί προφανώς κάνει "καλά" τη δουλειά του.

Θα βάλουν πυρκαγιές, για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, ώστε η προσοχή του να μην βρίσκεται στη Βουλή.

Οι πυρκαγιές είναι πολύ βολικές, γιατί βάζουν τον κόσμο απέναντι σε ένα τρομερό στοιχείο τής φύσης και τρομοκρατείται εύκολα.

Όλοι θυμόμαστε πόσο εύκολα "δραπέτευσε" ο Καραμανλής από τη θέση του.

Σχεδόν παρουσιάστηκε σαν "θύμα" διωγμού αυτός, ο οποίος πήρε 29 δις από τα χρήματα του κόσμου, για να σώσει τους τοκογλύφους ...Αυτός, ο οποίος "βύθισε" στην καταστροφή μια οικονομία, η οποία δεν ήταν καθόλου διαφορετική από αυτές των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών, που σήμερα μας κουνάνε το "δάκτυλο".

Μέσα όμως σε ένα πύρινο ολοκαύτωμα και κάτι αναπόδεικτες δολοφονικές απόπειρες "θυματοποιήθηκε" και σώθηκε.

Βγήκε από το "κάδρο" τής προδοσίας και ελάχιστοι τον αναζητούν πλέον, ενώ ήταν ένας από τους βασικούς προδότες.

Αν πρέπει ο Τσίπρας να "γλιτώσει, είναι βέβαιον ότι θα δοκιμαστούν όλα αυτά τα κόλπα.

Το αναπόφευκτο τέλος των "Εφιαλτών".

Διαβάζουμε ότι ο Τσίπρας δήλωσε στους "συναγωνιστές" του ότι δεν θα ανεχθεί "επαγγελματίες επαναστάτες".

Τον καθρέπτη του άραγε τον συμβουλεύεται καμιά φορά;

Τώρα τους θυμήθηκε αυτούς;

Όταν τους έβγαζε στο δρόμο να "παραμυθιάζουν" τους αγανακτισμένους πολίτες, για να μαζέψουν "ψηφαλάκια", δεν τους γνώριζε;

Όταν τους αμολούσε για να κάνουν εισπράξεις πάνω στο πτώμα τού Γρηγορόπουλου ή πάνω στη φτώχεια των απολυμένων καθαριστριών, δεν γνώριζε ότι όλοι αυτοί ήταν επαγγελματίες;

Ο Σκουρλέτης, για παράδειγμα, εκτός από άεργος και ανεπάγγελτος σταλινικός τι άλλο έχει υπάρξει στη ζωή του;

Ο Παππάς ή ο Σακελλαρίδης τι ακριβώς έχουν κάνει στις ζωές τους;

Επαγγελματίες σταλινικοί και "επαναστάτες" δεν είναι αυτοί;

Ή μήπως εννοεί ότι δεν ανέχεται μόνον αυτούς, οι οποίοι διαφωνούν μαζί του;

Διακρίνουμε την αγωνία για το κόμμα του, αλλά δεν βλέπουμε πώς είναι δυνατόν να επιτευχθεί η σωτηρία αυτού του κόμματος ...Το κόμμα-"φούσκα", το οποίο μέσα σε λίγους μήνες κατόρθωσε και από τον στόχο τής απλής εισόδου στη Βουλή διεκδίκησε τον στόχο τής αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Αυτή η "φούσκα" θα σκάσει με αυτό το Μνημόνιο που έφερε στη Βουλή.

Όταν ολόκληρο καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ διέλυσε στην κυριολεξία, για να εφαρμόσει Μνημόνια αναλογικά πιο μαλακά, τι θα πάθει το "χάρτινο" ΣΥΡΙΖΑ, όταν θα πάει να εφαρμόσει το δικό του;

Όταν η "δεξιά" ΝΔ κατέστρεψε τα "τζάκια" της γι' αυτό το Μνημόνιο, τι θα πάθει η σταλινική "φουφού" με το όνομα Τσίπρας;

Τι θέλουμε να πούμε;

...Ότι, ακόμα κι αν όλα δουλέψουν όπως τα έχουν σχεδιάσει οι συνωμότες, τίποτε δεν θα λειτουργήσει.

Από τη επόμενη ημέρα, που θα πρέπει να εφαρμοστεί το Μνημόνιο της προδοσίας και του ξεπουλήματος, θα αρχίσουν αντιδράσεις απρόβλεπτες.

Όταν θα αρχίσουν οι δανειστές να ζητάνε υπογραφές υπουργών για τη ΔΕΗ ή την ΕΥΔΑΠ κλπ., θα αρχίσει η πραγματική κατάρρευση του κόμματος ...Σίγουρη κατάρρευση μετά από τις γελοιότητες, τις οποίες ήδη βλέπουμε να συμβαίνουν.

Τι εννοούμε γελοιότητα;

...Σε ένα κόμμα "αριστερών" και έμπειρων υποτίθεται "εργατοπατέρων" είναι δυνατόν τη θέση του αρμόδιου Υφυπουργού για την κοινωνική ασφάλιση να τη δώσεις στον Χαϊκάλη;

...Πού είναι οι κοινωνικοί "επαναστάτες";

Οι "κομμουνισταράδες" οι οποίοι πολεμάνε το "κεφάλαιο" και τον ιμπεριαλισμό;

Κρύφτηκαν;

Κρύφτηκαν πίσω από έναν άσχετο φουκαρά;

Έτσι θα επιβιώσει η Κυβέρνηση-Τσίπρα;

Ανάλογη αγωνία, η οποία όμως αφορά την προσωπική επιβίωση, διακρίνουμε και στους λόγους που εκφράζει ο Τσίπρας σ' ό,τι αφορά τον ίδιο.

Διαβάζουμε τις τελευταίες δηλώσεις του: "Προσωπικά δεν δύναμαι να επιτρέψω σε κανέναν, μετά τα όσα πέρασα 6 μήνες, να θεωρεί ότι έχει ισχυρότερο δίλημμα συνείδησης έναντι των κοινών μας αρχών, αξιών, θέσεων και ιδεολογικών αναφορών".

Δεν καταλάβαμε τι θέλει να πει ο "ποιητής".

Το δίλημμα συνείδησης - απ' ό,τι καταλαβαίνουμε - δεν έχει σχέση με το αν θα πρέπει ή δεν θα πρέπει να συνεχίσει να υποστηρίζει το Μνημόνιο.

Το δίλημμα συνείδησης έχει σχέση μόνον με το αν θα πρέπει ή δεν θα πρέπει να αφήσει την "καρέκλα".

Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα που τον απασχολεί;

Θεωρεί ότι "δικαιούται" για τους έξι μήνες τού δύσκολου και κουραστικού "σόου" την ανταμοιβή της πρωθυπουργικής καρέκλας;

Σε ποια περίπτωση δηλαδή θα θεωρούσε ο ίδιος ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί;

Του έδωσαν μια χώρα να ηγηθεί και αυτός "έχασε" τη χώρα ...Τι άλλο πρέπει να γίνει για να παραιτηθεί;

Δυστυχώς γι' αυτόν τα πράγματα είναι τραγικά.

Ο Τσίπρας αυτήν τη στιγμή δεν "υπάρχει" ...Έχει τελειώσει ...Είναι ο Πρωθυπουργός αυτός, ο οποίος έγραψε με τον πιο προκλητικό τρόπο τον λαό στα παλιά του τα παπούτσια.

Ποτέ και κανένας Πρωθυπουργός δεν "έγραψε" τόσο πολύ τον λαό.

Κανένας άλλος δεν τον έβαλε να εκφραστεί μέσω Δημοψηφίσματος και όταν είδε ότι το αποτέλεσμα δεν του αρέσει συνέχισε, χωρίς να το λάβει υπ' όψιν του.

Ποτέ και κανένας δεν πρόσβαλε τον λαό τόσο πολύ.

Μόνο ένας άρρωστος σταλινικός μπορούσε να το κάνει και τέτοιος είναι ο Τσίπρας.

Ο Τσίπρας τώρα θα καταλάβει ότι το μεγάλο μίσος προκύπτει από το μεγάλο "δούλεμα".

Φέρθηκε χειρότερα ακόμα κι απ' τον πιο άθλιο δωσίλογο.

Γιατί ακόμα και οι αθλιότεροι των δωσίλογων, όταν έκαναν τα εγκλήματά τους, τα έκαναν με φόβο και δισταγμό.

Ο Τσίπρας υποτίμησε τόσο πολύ τον κόσμο, που ούτε καν τον φόβο απέναντί του δεν θέλησε να του "χαρίσει.

Τώρα είναι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος μένει στη θέση του υπό την ομηρία των ανθρώπων που ο λαός μισεί ...Υπό την ομηρία όλων των δωσίλογων ...Υπό την ομηρία όλων των κολλητών και φίλων των "Χριστοφοράκων".

Θέμα χρόνου είναι να ξεσπάσει η οργή τού κόσμου πάνω του και πάνω στο κόμμα του ...Θέμα χρόνου είναι να έχουμε τις πρωτοφανείς αντιδράσεις ενός προδομένου λαού, ο οποίος είναι πολύ εκνευρισμένος και το έδειξε στο τελευταίο Δημοψήφισμα.

Την επόμενη φορά, δηλαδή, που θα βγουν οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ στο Σύνταγμα, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για το χαφιεδοτσουρλό των ταγματασφαλιτών και των σταλινικών που κυβερνάνε.

Δεν υπάρχουν πλέον τα δεδομένα εκείνα, τα οποία επέτρεπαν σε όλους αυτούς να παίζουν τον ρόλο τού καλού και του κακού και να "τρυπώνουν" ανάμεσα στους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.

Τώρα όλοι έχουν μπει στο ίδιο "τσουβάλι" ...Τόσο η "τελευταία φορά Δεξιά" όσο και η "πρώτη φορά Αριστερά" στο ίδιο "στρατόπεδο" ανήκουν ...Έχουν περάσει "απέναντι".

Τώρα τον σταλινικό Τσίπρα, αν αντιδράσει ο λαός, δεν θα τον σώσουν οι ομοϊδεάτες του από την ΚΝΕ, όπως έκαναν με τον Γιωργάκη.

Η Ελλάδα "απασφάλισε" και τίποτε πλέον δεν θα είναι το ίδιο.

Από τη στιγμή που μπήκε στην "Κόλαση" των απειλών και των επιθέσεων και άντεξε, άρχισε πλέον να παίρνει το "κράμα" που την έκανε πάντα φημισμένη.

Η Ελλάδα, η οποία μετά από πολλά χρόνια προσβολών και συκοφαντιών ένιωσε ξανά την αγάπη και τον θαυμασμό των ξένων, δεν θα το αφήσει αυτό να περάσει έτσι.

Η Ελλάδα "μεθά" από τέτοιες συμπεριφορές.

Αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ' όψιν του ο σταλινικός Τσίπρας, που, ως τέτοιος, έχει την τάση να μισεί και να απεχθάνεται οτιδήποτε ελληνικό.

Όποιος τολμήσει να μετατρέψει το ηρωικό της "ΟΧΙ" σε ένα ταπεινό λογιστικό "όχι", θα κλάψει με μαύρο δάκρυ.

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που πέρασε "απέναντι" από τους τοκογλύφους, αγνοώντας τους εκβιασμούς και τις απειλές τους.

Αν διαπιστώσει ότι την έχουν προδώσει οι ηγέτες της, απλά θα τους "προσπεράσει" και θα δημιουργήσει νέους από αυτούς οι οποίοι πορεύονται μαζί της.

Τίποτε δεν θα είναι πλέον το ίδιο από τη στιγμή που οι σταλινικοί θα επιχειρήσουν να φέρουν και να εφαρμόσουν νέο Μνημόνιο και να επιχειρήσουν να πετάξουν στα "σκουπίδια" το "ΟΧΙ" των Ελλήνων.

Το "ΟΧΙ" στην κυριολεξία "αποκεφάλισε" το ελληνικό σύστημα εξουσίας.

Απομόνωσε το προδοτικό "κεφάλι" τής ηγεσίας από τον "κορμό" τής ελληνικής κοινωνίας.

Απομονώθηκαν οι σταλινικοί εκπρόσωποι της προδοτικής "γενιάς του Πολυτεχνείου" από ολόκληρη την κοινωνία.

Μέσα σε αυτόν τον ζόφο αποκτά και νόημα "προφητικό" η κεφάλα τού Πολυτεχνείου ...Η κεφάλα ενός σταλινικού "βρικόλακα" ...Το κεφάλι μιας σύγχρονης "Μέδουσας", που έχει "πετρώσει" την ελληνική κοινωνία μέσα στην αναξιοκρατία και τη διαφθορά που αντιπροσωπεύει.

Ίσως ο καλλιτέχνης κάποτε να "είδε" το μέλλον και εμείς απλά δεν καταλάβαμε τι ήθελε να μας "πει".

Όπως σύντομα θα αντιληφθούν όλοι αυτοί οι βιαστές τού ελληνικού λαού, τα πράγματα έχουν αλλάξει τραγικά γι' αυτούς.

Έχουν απομονωθεί από τον κόσμο και οι "πόρτες" έχουν αρχίσει να κλείνουν ερμητικά πίσω τους.

To "ΟΧΙ" τού Δημοψηφίσματος ήταν τραγικό γι' αυτούς, γιατί τους ομαδοποιεί "απέναντι" σε έναν κόσμο, ο οποίος, είτε ξέρει τι συμβαίνει είτε όχι, δεν μπορεί να τους βοηθήσει ακόμα κι αν το θέλει.

Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος σταλινικός που μας "δουλεύει" με το πρόσχημα τής επίλυσης των προβλημάτων μας.

Το μέλλον τής Νέας Τάξης "παίζεται" στην Ελλάδα.

Όσο κι αν αυτό που θα πούμε φαίνεται παράξενο, το σύνολο της πολιτικής τής Νέας Τάξης εξαρτάται από την επιτυχία της στην Ελλάδα.

Τα συμβαίνοντα, δηλαδή, μέσα και έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα για τους ισχυρούς αυτού του κόσμου.

Η ενασχόληση των ισχυρών αυτού του κόσμου με τη μικρή Ελλάδα δεν είναι και τόσο πρωτοφανής όσο νομίζουμε.

Η απόλυτη κυριαρχία των Προτεσταντών στον κόσμο και πάλι από την Ελλάδα "ξεκίνησε".

Η κυριαρχία τους εδραιώθηκε όταν επένδυσαν στα εθνικά κράτη ...Όταν διέλυσαν τις αντίπαλες αυτοκρατορίες των ανταγωνιστικών δογμάτων ή των εχθρικών θρησκειών.

Διαλύοντας αυτές τις αυτοκρατορίες και αντικαθιστώντας τες με σύνολα εθνικών κρατών, μπόρεσαν και έγιναν οι "νταβατζήδες" τού Πλανήτη.

Το κράτος-"οδηγός" αυτής της πολιτικής ήταν η Ελλάδα.

Αυτοί χρηματοδότησαν την ελληνική "Επανάσταση" όχι από αγάπη προς τον ελληνισμό, αλλά για να επιβληθούν στον κόσμο.

Αυτοί χρηματοδότησαν τη Μικρασιατική Καταστροφή, για να δημιουργήσουν ένα ελληνικό εθνικό κράτος χρήσιμου "μεγέθους" για τους σχεδιασμούς τους.

Πάνω σε αυτό το κράτος "έχτισαν" τη διάδοχη κατάσταση σε ένα μεγάλο μέρος τού Πλανήτη.

Διέλυσαν την πάμπλουτη Οθωμανική Αυτοκρατορία και στη θέση της "ίδρυσαν" άπειρα μικρά, φτωχά κι αδύναμα κράτη.

Το "πατρόν" αυτών των κρατών ήταν η μικρή, φτωχή και αδύναμη Ελλάδα.

Το ίδιο αυτό "πατρόν" χρησιμοποιήθηκε και στην Ευρώπη.

Διέλυσαν την ισπανική, την αυστριακή ή τη γαλλική αυτοκρατορία και στις θέσεις τους γέμισαν τον χάρτη με αδύναμα και ελεγχόμενα εθνικά κράτη.

Πάνω στο ελληνικό εθνικό "πρότυπο" "χτίστηκε η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία κλπ..

Ακόμα και η Γερμανία ή το Ισραήλ πάνω στις ίδιες προδιαγραφές "χτίστηκαν", προφανώς για να εξυπηρετήσουν τις ίδιες ανάγκες των ισχυρών Προτεσταντών.

Το "παιχνίδι" με τα συμφέροντα αυτών των ομοίων και ανταγωνιστικών εθνικών κρατών έφερε τους Προτεστάντες στην κορυφή του κόσμου και βέβαια τους Αμερικανούς ως τελικούς διαχειριστές αυτής της κυριαρχίας.

Τώρα οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι επιχειρούν να αλλάξουν τον εθνικό σχεδιασμό και να επιστρέψουν σε έναν αυτοκρατορικό σχεδιασμό.

Ονειρεύονται μια παγκόσμια αυτοκρατορία και ως γνωστόν εχθροί των αυτοκρατοριών είναι τα εθνικά κράτη.

Εχθροί των "υπηκόων" των "χαλαρών" πολυεθνικών αυτοκρατοριών είναι τα σκληροπυρηνικά έθνη.

Ως εκ τούτου "επιστρέφουν" εκεί όπου "γεννήθηκε" ο σύγχρονος εθνικός σχεδιασμός και άρα στην Ελλάδα.

Επιχειρούν τώρα να καταστρέψουν το εθνικό "καλούπι" τής πιο δύσκολης στη διαχείρισή της "εθνικής" περίπτωσης ...Επιχειρούν να διαλύσουν το ελληνικό κράτος και αν το καταφέρουν αυτό θα το καταφέρουν και παντού στην Ευρώπη.

Αν καταφέρουν και κάμψουν την αντίσταση του ελληνικού λαού, δεν έχουν κανέναν άλλον λαό να υπολογίσουν.

Γι' αυτόν τον στόχο - και εξαιτίας αυτού του λόγου - χρησιμοποιούν κατ' αποκλειστικότητα τους σταλινικούς συνεργάτες τους ...Τους πιο σίγουρους και αξιόπιστους συνεργάτες τους ...Τα κρυφά "χαρτιά" τους για όλους τους προδοτικούς σχεδιασμούς τους ...Τους "δηλωμένους" Έλληνες, οι οποίοι όμως είναι εκ πεποιθήσεως διεθνιστές, φασίστες και προπάντων ανθέλληνες στο πολιτισμικό επίπεδο.

Πού θα βρεις Έλληνα "ήρωα" να μισεί τον Μέγα Αλέξανδρο πιο πολύ κι απ' τον Ταμερλάνο, αν δεν ψάξεις στις "τάξεις" των σταλινικών, όπως ο Γλέζος;

Πού θα βρεις Έλληνα έτοιμο ν' ανοίξει τις πύλες τής χώρας στους ξένους, αν δεν ψάξεις στις "τάξεις" των σταλινικών, όπως η γνωστή Τασία;

Πού θα βρεις Έλληνα υπουργό εξωτερικών να δει με "κατανόηση" το "Μακεδονικό ζήτημα", αν δεν ψάξεις στις "τάξεις" των σταλινικών όπως ο Κοτζιάς;

Γνώριζαν δηλαδή οι Αμερικανοί με ποιους έπρεπε να συνεργαστούν, προκειμένου να "ευθυγραμμίσουν" την Ελλάδα με την υπερεθνική Νέα Τάξη, και αυτούς επέλεξαν ...Επέλεξαν τους ίδιους, οι οποίοι κάποτε εκπαιδεύονταν να την εντάξουν στην υπερεθνική "κοινωνία" των Σοβιέτ.

Ο Τσίπρας, δηλαδή, ήταν μια πολύ προβλέψιμη επιλογή για κάποιον, ο οποίος γνώριζε τα σχέδιά τους ...Ήταν σταλινικός και ήταν νέος, ώστε να είναι απόλυτα ελεγχόμενος και ταυτόχρονα να ασκεί μια γοητεία στον λαό.

Από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου να δρομολογήσει όλα τα σχέδιά τους.

Πλαισιωμένος από σκληρούς σταλινικούς, οι οποίοι γνώριζαν από πρώτο χέρι τη διαφθορά, όπως ο Δραγασάκης, ο Σταθάκης, ο Στρατούλης ή ο Λαφαζάνης, ήταν θέμα χρόνου να τους φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα τής αντίδρασης του λαού.

Οι Αμερικανοί και οι σχεδιασμοί τους δεν είναι πλέον τόσο ασφαλείς στην Ελλάδα μετά τα τελευταία λάθη τους.

Στην πραγματικότητα είναι "τελειωμένοι" από την Ελλάδα αν χάσουν τα πιο γερά και πιο μυστικά "χαρτιά" τους, τα οποία σήμερα αποκαλύπτονται και εξευτελίζονται.

Είναι "τελειωμένοι" αν χάσουν αυτούς, οι οποίοι εδώ και σαράντα χρόνια παίρνουν "πιστώσεις" αντιιμπεριαλιστών αγωνιστών με συνθήματα του τύπου "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι".

Όλα αυτά άρχισαν να φαίνονται τώρα.

Φαίνονται πλέον ότι οι πιο φανατικοί "αντιαμερικανοί" ήταν οι πιο πιστοί τους δούλοι.

Γέλασε ο κόσμος όταν έμαθε ότι η κόρη τής Παπαρήγα σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο Ψυχικού, αλλά τώρα δεν γελάει, βλέποντας τον Τσίπρα των χουντικών να "πουλάει" επανάσταση και να εξυπηρετεί τους Αμερικανούς ...Δεν γελάει ψηφίζοντας Τσίπρα και μετά από πέντε μήνες "δουλέματος" να τον ακούει να μιλάει σαν τον Σαμαρά.

Θα μάθει ο κόσμος τον ρόλο των σταλινικών και τις σχέσεις τους με την αμερικανική πρεσβεία και θα τους απομονώσει από την εξουσία και βέβαια από τους μηχανισμούς προπαγάνδας.

Θα μάθει και τον ρόλο τού χαφιεδομάγαζου του Περισσού και θα απαιτήσει την άμεση παύση της χρηματοδότησής του και τον ταυτόχρονο έλεγχο των οικονομικών του.

Με αυτά τα απλά πράγματα η αμερικανική παντοδυναμία στην Ελλάδα θα καταρρεύσει μέσα σε λίγες ημέρες.

Ο Πλανήτης ολόκληρος περιμένει από την Ελλάδα το "σύνθημα" της μεγάλης "Επανάστασης" ...Την "Επανάσταση" απέναντι στην παλιανθρωπιά των δήθεν άθεων των "ανώτερων" και των "επαναστατών" ...Την "Επανάσταση" κατά των σταλινικών, οι οποίοι πληρώθηκαν από τους Σιωνιστές για να "μολύνουν" με το κομμουνιστικό "aids" το σύνολο των κοινωνιών και των κρατών.

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που μπορεί να γίνει "οδηγός" των κρατών στην αντίδρασή τους απέναντι στον ολοκληρωτισμό τής Νέας Τάξης.

Αν αποτύχει η Ελλάδα, θα αποτύχει ο κόσμος ολόκληρος.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι η μοίρα τής Ελλάδας να στήνει "Θερμοπύλες" απέναντι σε αυτοκρατορίες, που μετά απ' αυτήν είναι έτοιμες να "καταπιούν" τον κόσμο, ξεκινώντας από την Ευρώπη.

Αυτήν τη στιγμή η προτεσταντική αυτοκρατορία τής Νέας Τάξης είναι έτοιμη να "καταπιεί" την Ευρώπη και για να μπορέσει να το κάνει αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει το ελληνικό εμπόδιο.

Αυτό είναι το δύσκολο και γι' αυτόν τον λόγο σήμερα ρίχνει όλο το βάρος τής πολιτικής της σε αυτήν τη μικρή και φαινομενικά ασήμαντη "γωνιά" τού Πλανήτη.

Η Ελλάδα, όμως, κάθε φορά που στήνει "Θερμοπύλες", έχει ν' αντιμετωπίσει τους "Εφιάλτες" της ...Τους χειρότερους και πιο ύπουλους από τους εχθρούς της.

Οι Έλληνες ήταν πάντα οι χειρότεροι εχθροί των Ελλήνων ...Τέτοιοι την κυβερνάνε σήμερα ...Έλληνες εθελόδουλοι σταλινικοί υπηρέτες των κυρίαρχων του κόσμου ...Οι πιο σκληρά εκπαιδευμένοι δούλοι των πιο πλούσιων κυρίων που "είδε" ποτέ ο κόσμος.

Sure Good ...ή Σουργκούτ;

Ο Τσίπρας είναι βέβαιον ότι έχει αρχίσει να βλέπει τον κίνδυνο γύρω του και έχει αρχίσει ν' ανησυχεί.

Είναι βέβαιον ότι τώρα - περισσότερο από ποτέ - επενδύει στους "προστάτες" του Αμερικανούς.

Επενδύει, αλλά αγνοεί τη φύση τους.

Οι Αμερικανοί, ως γνήσιοι Αγγλοσάξονες, είναι καλοί μόνον για όσο διάστημα σε χρειάζονται.

Δεν έχουν ενδοιασμούς να σε πετάξουν σαν σκουπίδι, όταν θα πάψεις να τους είσαι χρήσιμος.

Έτσι έκαναν πάντα και έτσι θα κάνουν και τώρα.

Ας βλέπει ο Τσίπρας την τύχη τού Ζαχαριάδη, για να "προφητεύσει" με ασφάλεια το μέλλον του.

Και ο Ζαχαριάδης κάποτε, μόλις έκανε τη "δουλειά" για τους Αμερικανούς, θα τους ρώτησε για το μέλλον του ..."Σουρ γκουτ" θα του είπανε ..."Sure good" το εξέλαβε εκείνος και μπορεί να νόμιζε ότι θα εξασφάλιζε προστασία σε κάποια έπαυλη στο Μαϊάμι.

Μετά κατάλαβε ότι εννοούσαν Σουργκούτ τής Σιβηρίας.

Όταν το κατάλαβε, όμως, ήταν αργά.

Και ο Τσίπρας, όταν "απελευθερωθεί" η πατρίδα, το ίδιο μέλλον θα έχει ...Sure Good ...Άλλωστε, υπάρχει και το σπιτάκι τού Ζαχαριάδη ακόμα ...Λίγο σκούπισμα και είναι έτοιμο να δεχθεί τον νέο ένοικο.

Έτσι είναι δυστυχώς κύριε Τσίπρα.

Όταν ένας δημοκρατικός λαός σε κάνει Πρωθυπουργό στα σαράντα σου χρόνια και μάλιστα παραβλέποντας την πολιτική σου "αναπηρία", έχει απαιτήσεις από εσένα.

Αν τον προδώσεις, χάθηκες.

Δεν θα σου συγχωρέσει τίποτε.

Πόσο μάλλον όταν τον έχεις προδώσει τόσο πολύ και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Εσύ μπορεί να ξέχασες τα "go back κυρία Μέρκελ" και να τα έκανες welcome, αλλά ο λαός δεν τα ξέχασε.

Θέμα χρόνου είναι να καταλάβει τον ρόλο σου, γιατί μεταξύ των άλλων δεν διακρίνεται και για την πρωτοτυπία του.

Τρίτη φορά επιχειρείται το ίδιο κόλπο από τους ίδιους ανθρώπους, για να σωθούν οι ίδιοι άνθρωποι ...Έλεος ..."Ζάχαρο" θα πάθουμε από τόσο "Ζαχαριάδη" ...Ούτε καν πρόβατα δεν ξεγελάς με τέτοια συχνότητα.

Όταν το δις εξαμαρτείν δεν χαρακτηρίζει τους σοφούς άντρες, το "τρις" μάλλον χαρακτηρίζει τους βλάκες ...γι' αυτό και λέμε "τρεις και η κακή του ώρα".

Οι Αμερικανοί, δυστυχώς γι' αυτούς που στηρίζονται πάνω τους, δεν είναι και τόσο αξιόπιστοι.

Άλλωστε, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, αλλά τον προδότη ουδείς ...Sure good είπαμε ή Σουρκγούτ;

Τραϊανού Παναγιώτης Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Β'

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/07/akefali-hellas.html

Reply RSS

Reply

(Leave this as-is, it’s a trap!)

There is no need to “Register”. Just enter the same Name + Password of your choice every time.

Use Format Text to add links, quotes, bold, italic and more. You can also upload images or videos or archived web pages or multicontent or use any upload website.

Moderators: Blogitter Team

  1. Home
  2. » Politics

ABOUT :: BLOGITTER NEWS :: FEEDBACK :: MULTILINGUAL :: FORMAT TEXT :: RSS FEEDS :: REQUEST NEW CATEGORY :: REPORT ABUSE :: HELP :: TERMS OF USE :: CONTACT